REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

CRIZĂ de MEDICI în spitalele de stat şi private din Constanţa

CRIZĂ de MEDICI în spitalele de stat şi private din Constanţa

Replica API 12 decembrie 2020 | 00:00 2469

Situație tot mai critică în spitale. Mai multe cadre medicale își dau demisia iar angajatorii „se luptă” pentru a găsi personal în cel mai scurt timp. Platformele de angajare sunt asaltate de anunțuri de angajare în diferite funcții ce țin de domeniul medical. Unii angajați din domeniul sanitar se tem de noul coronavirus și când se pozitivează, aleg să își dea demisiile.

Spitalele constănțene, fie ele de stat sau private, sunt asaltate în perioada aceasta de pacienţi infectaţi cu COVID. Personalul medical care s-a infectat nu vrea să se mai întoarcă în spital, după perioada cât au stat izolaţi acasă, asftel, ajungând să își dea demisiile. În acest caz spitalele ajung într-un deficit de personal fiind nevoiți să caute pe toate platformele online posibile. Pe internet, au fost postate zeci de anunţuri pentru angajarea de personal medical, însă se pare că cei cu pregătire în acest domeniu nu mai au tragere de inimă să meargă să ajute.

Zeci de anunțuri de angajare în domeniul privat

Și în domeniul privat, ca în cel de stat se caută cadre medicale, de la recepționere, infirmiere și asistente până la medici specialiști. De exemplu, se caută biolog pentru departamentul de Microbiologie, dar și recepționist; asistent medical recoltare; asistent medical generalist.

Angajări în spitalele de stat

În Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta sunt următoarele posturi vacante: chimist în cadrul Laboratorului de analize medicale – 1 post; asistent medical laborator S în cadrul Laboratorului de analize medicale – 1 post; asistent medical laborator principal S din cadrul Laboratorului de analize medicale–1 post; asistent medical laborator principal PL din cadrul Laboratorului de analize medicale–1 post.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IVERMECTINA !!!
0
0
Ce criza de medici ma? Vad ca se cauta pt angajare asistenti medicali, nu medici. E plina Constanta de doctori facuti pe locurile cu taxa. Prea multi doctori pe metru patrat. Acum nu mai pleaca afara, e mai bine in tara cu salarii de occident si munca sa o faca altii.
5
0
Nu avem medici dar avem angajati in primarii, garla! Deh, cu scoala este mai greu. Sii apoi, medicii buni nu suporta directorii politici. Au intrat politicienii in toate institutiile. O intrebare, care este rolul consilierilor in institutiile de stat? De comisari politici? Pe ce criterii sunt impartiti, ca pe criteriul studiilor, sunt varza!
7
0
Alinuta esti tembela.Vorbim de medicii civili,nu de cei militari. Si pe urma mizeria o fac tot politrucii neamului,care au poruncit sa nu se faca testarile in masa,astfel incat si daca aduci o suta de mii de cadre medicale noi,virusul tot va face dezastru,proasto. Si inca ceva,de ce dati voi idiotii numai in cei cacre muncesc pe bune si invata pe rupte pentru meseria lor? Voi dobitocii ce faceti in afara de sparcait pe gura? Parca sunteti si voi guvernatii lui Iohannis.
2
4
Mai putini"medici"mai multi supravietuitori si poate ca nu mai ard nici pa cientii in spital.Cei care iubesc ceea ce fac sunt pe cale de disparitie
4
3
Au depus un juramant de care au uitat. Cum se numeste acela care,in timp de razboi,dezerteaza? Dezertor. Tradator. Si primeste pedeapsa cu moartea. Asa ar trebui pedepsiti si ei! Dupa ce trece nebunia asta,vor veni gramada sa se angajeze. Atunci ar trebui sa nu fie primiti.
12
10
Hai sictir , javra
0
8
asta nu e un motiv sa nu se bage legea care interzice dubla munca si la stat si la privat! medicii localnici sunt ahtiati dupa bani, ii va mai trezi la realitate!
13
2
pt 7.28 se pare ,,dupa modul de exprimare,, ca ai doua lanturi de magazine..........din care furi.
1
4
E de mult criza asta in CT , pt ca majoritatea asa zisilor medici sunt dezastru la noi in CT . Ii numar pe degete pe cei care tin la oameni cu adevarat . Medicina la noi in CT deocamdata este practicata cu ignoranta si fara precizie. Inainte sa fi medic era o meserie respectabila.
21
3
Tratati-va cu ceiut si ganduri pozitive, ca pe medici ii injurati ! Oare de ce in alte tari medicii romani sunt apreciati??
8
7
Baii, Replica, mergeti ma la ...salvatorii astia de la infectioase si intrebatii, de ce nu primesc bolnavii cu alte comorbinidati? De trateaza numai covid? Au facut o facultate de medicina, au uitat tot sau le place sa fie prosti? Mor oamni nevinovati zi de zi ca javrele astea de salvatori triaza pacientii dupa bunul plac, angajati ma, incompetentilor, inca vreo 4 medici de alte specialitati sau aduceti pe prietenie la voi la spital pentru a trata bolnavii si cu alte boli, penibililor, medici de cacao ce sunteti voi, sunteti la fel de destepti ca aia de la urgente, fac trierea, atat.
21
9

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620