REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Criza migratorie: Kamala Harris va vizita în cele din urmă frontiera cu Mexicul

Criza migratorie: Kamala Harris va vizita în cele din urmă frontiera cu Mexicul

Replica API 25 iunie 2021 | 00:00 562

Vicepreşedinta americană Kamala Harris, având misiunea să se ocupe de dosarul sensibil al imigraţiei ilegale, va vizita vineri frontiera dintre Statele Unite şi Mexic, notează AFP, citată de Agerpres.

Kamala Harris

Foarte criticată de adversarii săi republicani pentru că a întârziat să facă această deplasare pe teren, vicepreşedinta va merge la El Paso, în statul Texas, a precizat miercuri Casa Albă.

Este acesta un răspuns la vizita la frontieră anunţată de fostul preşedinte Donald Trump?

Obiectivul acestei deplasări "este de a face un bilanţ pe teren al situaţiei şi de a evalua progresele realizate", a evitat un răspuns clar purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki.

"După ce luni de zile a ignorat criza de la frontiera sudică, sunt încântat să vad că Kamala Harris va merge în sfârşit pentru a vedea distrugerile teribile şi moartea pe care le-au semănat", a ironizat Donald Trump într-un comunicat.

Pentru omul de afaceri republican, situaţia de la frontieră este "un rezultat direct al deciziei lui Biden de a pune capăt" politicilor sale "ferme, dar corecte".

La întoarcerea din vizita efectuată în Guatemala şi Mexic la începutul lunii iunie, vicepreşedinta a fost aspru criticată pentru că, potrivit detractorilor ei, nu a luat măsura completă a crizei migratorii.

Vizibil agasată că este întrebată constant despre o vizită la frontieră, ea a calificat atunci o astfel de călătorie drept "gesticulare". Ea a avut, de asemenea, această replică uimitoare în cursul unui interviu la NBC: "Nu am mers nici în Europa".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta e fosta toarta a lui Montel Williams?
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016