REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
19.9° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

CSM a scos la concurs funcții de prim-procuror pentru Parchetele din Constanța

CSM a scos la concurs funcții de prim-procuror pentru Parchetele din Constanța

Mirela PASCAL 2 august 2024 | 00:00 305

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță organizarea concursului sau examenului pentru ocuparea unui număr de 156 de funcții de procuror general și prim-procuror vacante sau care urmează a se vacanta, la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii. Și la parchetele din Constanța au fost puse la bătaie funcții de conducere.

CSM a scos la concurs functii de prim-procuror pentru Parchetele din Constanta

Consiliul Superior al Magistraturii organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 156 de funcții de procuror general și prim-procuror vacante sau care urmează a se vacanta până la data de 01.01.2025, inclusiv, la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii.

În Constanța au fost scoase la concurs următoarele funcții: prim-procuror pentru Parchetul Judecătoriei Medgidia, poziție ocupată, în prezent, de Fănel Stănilă, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, poziție ocupată de Monica Drumea, și prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Mangalia, funcție asigurată de Andrei Bogdan.

CSM a scos la concurs functii de prim-procuror pentru Parchetele din ConstantaParchetul de pe lângă  Judecătoria Mangalia

Au fost scoase la concurs și funcții din județul Tulcea: prim-procuror al Parchetului Tribunalului Tulcea, prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Tulcea, prim-procuror al PJ Babadag și prim-procuror al PJ Măcin.

Candidații pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen până la data de 22 august 2024, inclusiv, conform calendarului de desfășurare a concursului/examenului aprobat.

Cererile de înscriere la concurs se depun online, prin intermediul platformei informatice puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii.

Concursul se va desfășura conform următorului program:

– 21 septembrie 2024 – testarea psihologică – test scris, prin care se evaluează inclusiv capacitatea candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea, precum și rezistența la stres;

– 23-29 septembrie 2024 – testarea psihologică – interviu, prin care se evaluează inclusiv capacitatea candidatului de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea, precum și rezistența la stres;

– 10-20 octombrie 2024 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care se candidează;

– 09 noiembrie 2024 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768