REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.6° ConstanÈ›a Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
28.6° ConstanÈ›a MarÈ›i, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

CSM Constanța va juca semifinala Ligii Naționale de Baschet, cu FCC Baschet UAV Arad

CSM Constanța va juca semifinala Ligii Naționale de Baschet, cu FCC Baschet UAV Arad

Virgil STOIAN 2 aprilie 2023 | 00:00 645

CSM ConstanÈ›a se pregăteÈ™te de Semifinalele Ligii NaÈ›ionale de Baschet Feminin È™i va avea o serie de foc cu FCC Baschet UAV Arad, începând cu 2 Aprilie, Ora 18.00, la Sala Sporturilor din ConstanÈ›a.

CSM Constanta va juca semifinala Ligii Nationale de Baschet, cu FCC Baschet UAV Arad,,Cu siguranță ConstanÈ›a se poate numi surpriza campionatului, la primul an de la înfiinÈ›are, proiectul ConstanÈ›ei era unul ambiÈ›ios, unul în care pe un nucleu de jucătoare să poată creÈ™te de la an la an. Însă lucrurile au luat o turnură foarte serioasă pe parcurs, obiectivul de a presta un joc cât mai bun È™i a se califica în playoff fiind, de la sine, actualizat cu o încercare de a obÈ›ine o medalie. Și pe bună dreptate, trupa din ConstanÈ›a a avut un sezon exceptional, cu 16 victorii în 20 de meciuri, încheiând sezonul regulat pe locul 2.

Cu Tatiana Gallova principal, Norbert Kovasch secund, și un staff ambițios pe banca tehnică, echipa și-a croit drumul spre podium, etapă după etapă iar finalul sezonului se anunță incendiar.

Semifinalele Ligii NaÈ›ionale de Baschet Feminin pun față față cele mai bune patru echipe ale Campionatului, iar ConstanÈ›a va avea o serie de foc cu Aradul, beneficiind însă de avantajul terenului propriu. Se va juca în sistemul cel mai bun din trei meciuri, iar primul meci se va desfășura la C-È›a, meciul 2 la Arad (6 Aprilie) È™i în cazul unui meci trei, partida decisivă va fi la ConstanÈ›a.

Cu siguranță publicul va avea parte de cele mai tari meciuri de până acum în competiÈ›ia feminină, astfel că prezenÈ›a la meciuri nu trebuie ratată. CSM ConstanÈ›a este revelaÈ›ia campionatului feminin iar drumul spre medalii începe la ConstanÈ›a cu o super serie vs FCC Baschet UAV Arad. Cu siguranță nu vor lipsi surprizele din partea organizatorilor È™i sperăm noi, fazele spectaculoase cu care formaÈ›ia de la malul mării È™i-a obiÈ™nuit fanii de-alungul sezonului.”, transmit reprezentanÈ›ii CSM ConstanÈ›a.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699