REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

CT BUS cumpără senzori noi pentru autobuze

CT BUS cumpără senzori noi pentru autobuze

Maria ONICA 5 martie 2023 | 00:00 2899

Replica a adus în atenția opiniei publice, de mai multe ori, faptul că unele autobuze din parcul CT BUS au grave probleme ori defecțiuni care pot pune în pericol viața călătorului. Pentru evitarea unei tragedii, CT BUS a lansat o licitație publică în vederea achiziției de senzori noi pentru autovehicule, valoarea contractului fiind de aproape 3 milioane de lei.

CT BUS cumpara senzori noi pentru autobuze

CT BUS a lansat o licitație publică în vederea achiziției de senzori noi pentru autobuze. Aceasta este împărțită în 3 loturi, obiectul licitației fiind achiziția unor senzori de mai multe tipuri. Valoarea contractului fiind de aproape 3 milioane de lei, mai exact 2.898.846,00 RON.
Licitația este împărțită în 3 loturi, obiectul achiziției fiind achiziția unor senzori de mai multe tipuri.

Lotul 1

CT BUS cumpara senzori noi pentru autobuze

Lotul 2

CT BUS cumpara senzori noi pentru autobuze
Lotul 3

CT BUS cumpara senzori noi pentru autobuze
Reamintim că recent, pe ruta 2-43, ușile autobuzului trebuiau închise manual de călători, pentru a preveni un accident. De la gară până la cap de linie, respectiv până în cartierul Cireșica, acestea au fost închise de un copil care și-a riscat viața împingând de ușă pentru a o închide forțat.

CT BUS cumpara senzori noi pentru autobuze

Anterior, tot pe ruta 2-43, o femeie a fost prinsă între ușile autobuzului, preț de câteva secunde, șoferul nemaiputând să le deschidă, din pricina unei defecțiuni la senzori.

Amintim că, în 2018, Făgădău se lăuda cu noile autobuze care urmau să înlocuiască flota veche. De atunci, au trecut patru ani, iar astăzi autobuzele încep să prezinte defecțiuni majore, care pun în pericol și viața călătorilor. O femeie a fost prinsă între uși, luni, 31 octombrie, preț de câteva secunde, timp în care copilul, pe care apucase să-l urce în autobuz, plângea de frică. Deși, inițial, a crezut că șoferul era neatent, în realitate, acesta nu putea stăpâni sistemul.

CT BUS cumpara senzori noi pentru autobuze

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alooo,CT BUS, decat sa dati banii pentru a reabilita autobuze vechi sau a cumpara autobuze noi pentru spagi enorme,mai bine v ati reeduca soferii ,sa respecte regulile de circulatie,mai ales in sensurile giratorii,unde nu acorda prioritate celorlalti participanti la trafic
2
0
Noile autobuze electrice sunt niste mizerii inghesuite in care nu ai loc nici sa treci pe culoar daca o persoana sta in picioare. Autobuze mai inghesuite nu am vazut in viata mea. Nu incap nici macar un sfert dintre calatorii care incapeau intr-un tramvai. Dar in loc sa reabiliteze sinele de rulare cu fonduri europene hotii au distrus toata reteaua de tramvaie ca sa incaseze comisioane grase de la cumpararea unor nenorociri de autobuze. Trebuie sa infunde puscaria cu totii, din toate partidele.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510