REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

CTP, ipoteză neașteptată: Simona Halep se implică în politică?

CTP, ipoteză neașteptată: Simona Halep se implică în politică?

A.F. 7 martie 2024 | 21:32 889

Gazetarul Cristian Tudor Popescu remarcă faptul că Simona Halep a ales să comunice doar cu cei de la Antena 3 CNN, după ce i-a fost redusă suspendarea. CTP se întreabă dacă nu cumva Simona Halep se va implica în politică și va intra în partidul lui Dan Voiculescu.

CTP, ipoteza neasteptata: Simona Halep se implica in politica?Cristian Tudor Popescu

„Simona în politică? Pentru a-și celebra victoria, Simona Halep a ales canalul de sport Antena 3 și pe cunoscutul jurnalist sportiv, specializat în tenis, M. Gâdea. Nu a băgat în seamă posturile Digi Sport sau Eurosport, și nici pe comentatorii de oină, cu experiență, cum ar fi Cristi Mândru, Dragoș Suciu, Silviu Zancu sau Radu Naum.

Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită, ca și aceea prin care i-a selectat pe Mouratoglou și compania.

Dar, cine știe, poate că Simona năzuiește să intre în politică, în partidul lui Dan VoiculescuA3...”, scrie Cristian Tudor Popescu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Sosoaca al presei romanesti a avut o intodeauna o atitudine ostila impotriva Simonei. In afara de venin si ura acest CTP nu are altceva de oferit .Presa are o parte de vina că îi da importanta acestui individ. Eu nu-l simpatizez este un om urat la chip si suflet. Simona a inteles foarte bine daca nu ai si dușmani nu poti sa fii mai puternic .In interviul de la Antena 3 am vazut o doamna eleganta, frumoasă si deșteptă.Este peste CTP cu cateva capete mai sus.
1
0
Ce usor e sa ațăți lumea ca sa faci rau Simonei ...o persoana deosebita un simbol pur pt tineret,de urmat si de parlsmentari/ politicieni.In aceasta seara iai cucerit pe toti ( ,mai putin pe prostimea prostime si prostimea rau intentionata) ..chiar vei deveni ,dar esti deja o legenda pt noi ..Simo te iubim
2
3
Marș lepra dreacu cu cine te baga in seama de terminat...jurnalist de doi bani
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016