REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

CTP mătură cu șeful Armatei, după ce acesta a anunțat că vrea să pregătească populația pentru război

CTP mătură cu șeful Armatei, după ce acesta a anunțat că vrea să pregătească populația pentru război

A.F. 4 februarie 2024 | 19:40 1593

Cristian Tudor Popescu a ironizat propunerea șefului Armatei de a pregăti populația pentru un posibil război. Popescu a făcut o trecere în revistă a motivelor pentru care România ar trebui apărată, în cazul unui posibil război.

CTP matura cu seful Armatei, dupa ce acesta a anuntat ca vrea sa pregateasca populatia pentru razboiCristian Tudor Popescu

Propunerea șefului Armatei amintește de politica de apărare a lui Ceaușescu

Jurnalistul a comentat ironic solicitarea noului șef al Statului Major al Apărării, generalul Gheorghiță Vlad, care a cerut o lege pentru a pregăti populația pentru extinderea războiului din Ucraina. Generalul s-a arătat ”mai mult decât convins” că politica președintelui Putin va escalada în perioada următoare.

Într-o postare intitulată ”Legea ucide”, CTP arată că propunerea generalului Vlad amintește de ”armata întregului popor” a lui Ceaușescu. El se întreabă câtă dreptate au românii care spun că nu au ce apăra și că asta este treaba NATO.

”Așa să fie, ce pretind acești defetiști, viitori dezertori? Zic că nu, întrucât există niște lucruri de apărat, prin vitejie patriotică, în țara asta”, a comentat ironic jurnalistul.

Ce ar fi de apărat în România

Mai departe, CTP a făcut o trecere în revistă a ultimelor scandaluri publice apărute în ultima perioadă.

  • prim-vicepreședintele partidului de guvernământ PNL merge cu Lamborghini, consoarta cu Bentley, sau invers, și sparge 600.000 de euro din șpăgi în vacanțe prin stațiuni de superlux de pe mapamond.
  • Președintele acestei țări sărace și al PNL nu ni se dă voie să știm cât cheltuiește din bugetul statului întins până la rupere, făcând turism prezidențial, împreună cu consoarta, cu avioane private pentru milionari în ce țări îi poftește lui inimațul;
  • Justiția română hotărăște că polițistul care, mergând cu viteză a omorât o copilă pe trecerea de pietoni, nu va face nicio zi de pușcărie. E îngrozitor să vezi cum corupția ucide, la Crevedia, la ferma Dacilor, dar ce să mai spui când legea ucide?

CTP: ”Pfizer va câștiga procesul cu România”

  • arhiepiscop al BOR spune, primind o mită, că e mană cerească și nu va păți, nici el, nimic pentru asta;
  • Ion Iliescu rămâne nepedepsit pentru crimele din decembrie `89 și iunie `90;
  • 1 miliard de euro aruncat de guvernul României pe vaccinuri care n-aveau nicio șansă a fi utilizate vreodată. Firma Pfizer a dat în judecată statul român pentru că nu a plătit ce a cumpărat – și va câștiga.
  • Canadienii exploatatori de aur de la (Uniți salvăm) Roșia Montană au încheiat procesul și așteaptă să primească 2 miliarde de euro de la România

PNL și PSD ”anulează democrația”

  • premierul României s-a făcut revoluționar de `89 pe baza propriilor declarații, între care una falsificată;
  • niciunul dintre prim-minștri, miniștrii, generalii doctori în plagiat n-a avut dureri nici în pix din cauza asta;
  • cârdășia de guvernământ PSD-PNL aranjează la tejghea cine să fie ales președinte al României în 2024 și cine în 2028. Adică, desființează democrația, alegerile și pe alegători;
  • cel puțin 25% dintre români votează cu partidele pro Rusia, AUR și Șoșoacă.

Cristian Tudor Popescu: ”Ar fi necesar un referendum”

”Acestea sunt doar cele mai recente. Completați dumneavoastră lista, mergând înapoi până în 1989. Și, pe cale de consecință, cred că ar fi necesar, pentru lămurire, un referendum cu întrebarea: merită să mai existe România?”, a mai comentat Cristian Tudor Popescu, scrie fanatik.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ce ai luat bani pana la 45 de ani ca nu a fost nici un razboi in romania din 1945 si de ce ai pensie speciala de la 45 de ani cand altii ies la 65 de ani
4
0
nu agreez tot ce spune, dar aici le insira bine. anul asta, fiind an electoral, ultima noapte de dragoste. de la anul incepe trezirea, ceva ca in grecia.
6
0
Are dreptate C.T.Peul sa il ia la ture pe APVist,practic generalul asta ca si majoritatea militarilor se foloseshte de razboiul Ruso--Ucraineean pentru ca sa justifice cheltuilile exagerat de mari ale armatei,singurul lucru adevarat pe care il spune Gheoghitza Vlad este ca in caz de razboi Romania nu se poate baza si pe militari in rezerva cum ishi spun pensionari speciali M.Ap.N,chestia asta cu militari in rezerva este o vrajeala a militarilor,asta inseamna declarazia lui Gh.Vlad:"avem fortza operatzionala imbatranita"adica nu va bazatzi mai romanilor pe bashinoshi de pensionari militari,tot voi prostimea suntetzi baza in caz de razboi noi apvishti stam oricum in spatele frontului sa va conducem pe voi prostimea la jertfa pentru tzara pentru ca asha a fost si asha este in caz de razboi,nu vedetzi ca si la Rushi si Ucraineeni este tot asha,oricum Americani dabia asta ashteapta ca NATO adica ei sa fie atacatzi de Rushi si Putin nu e p***t,el shtie lucrul asta.
6
0
CTP maica, nu te-a intrebat nimeni ce crezi tu, oricum pe tine nu te ia pe front.
0
15
A fost referendum in 2004 si poporul a votat ca armata sa fie pe baza de voluntariat ca toata armata NATO.Vad ca au mai ramas multi bolsevici nostalgici ca asta care vrea sa schimbe legea. Daca il tine sa faca referendum din nou ca parca eram in democratie.
10
6
Armata romana e condusa de generali de carton ca și ciuca!! Numai păputoi și pupincuristi politici!!!!
30
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016