REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cu câți lei au fost plătiți băieții de la 3 Sud Est pentru un concert în Vaslui!

Cu câți lei au fost plătiți băieții de la 3 Sud Est pentru un concert în Vaslui!

Mirela PASCAL 14 mai 2023 | 00:00 3307

Autoritățile din Vaslui au scos bani frumoși din buzunar pentru a aduce trupa 3 Sud Est la concertul organizat de Ziua Tineretului, pe 2 mai. În timp ce ansamblurile locale nu au primit niciun leu, cei trei cântăreți s-au întors de la eveniment cu buzunarele pline. 

Cu cati lei au fost platiti baietii de la 3 Sud Est pentru un concert in Vaslui!

Concertul din Vaslui, de Ziua Tineretului, a pus la bătaie nu mai puțin de 163.000 de lei din bugetul local. Autoritățile au fost nevoite să scoată bani frumoși din buzunar, pentru ca trupa 3 Sud Est să le urce pe scenă. În suma respectivă nu au fost incluse închirierea scenei sau alte cheltuieli necesare organizării unui astfel de spectacol, ci doar onorariile artiștilor, cazarea, masa și transportul pentru două trupe. Cheltuielile acestui spectacol au fost împărțite între Primăria Municipiului Vaslui și Consiliul Județean, notează vremeanoua.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zdreanță de om daca noi că veți primari nu ne ajutam atunci cine?.Atunci eu eram despărțită de soț și nu aveam niciun venit.Am apelat la el că văr primar nu că unui străin.Daca dumneata crezi că așa se ajuta neamurile atunci mergi in p***a mati unde vrei iar Laurențiu poate fi că și tine o zdreanta de om,oricum var niciodată.sa mă cac pe el și muzică lui de c***t.un neica nimeni
2
0
Bravo lor,daca si acum la atatia ani de la debutul lor in muzica romaneasca sunt platiti destul de bine. Bravo voua baieti,asta inseamna valoare nu un neica nimeni care astazi posteaza o melodie pe tic-toc si are un milion de viziualizari iar dupa un an nu stie nimeni cine este.
3
2
Nu intereseaza pe nimeni problemele astea. Mergi la primarie sa te ajute.ca platesti taxe si impozite.
5
2
Când a fost la înmormântarea tatălui meu vărul meu Laurențiu Duță nu ma ajutat cu un leu...Rușine să îi fie !
1
7
lalaitorii astia puturosi sa se duca la munca, nu la cersit, ca sunt ditamai darlaii
3
7
Cand scrii despre 3 sud est stai drepti. Astia 3 reprezinta o generatie, si nu, nu este generatia ta a shaorimistilor si cooorvelor din presa reprezinta o gemeratie care ii apreciaza si ii stimeaza pt cariera lor iar pretul este pe masura asa ca mars n rasa ta de shaormista flamanda
20
3
pai nu era sa cante gratis, distractia costa, este munca lor
21
4
3 sud est este o emblema a Constantei. Respect Mihai
22
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510