REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° ConstanÈ›a Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
27.1° ConstanÈ›a Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Cu ce actriță a înlocuit-o Joe Manganiello pe Sofia Vergara la doar două luni de la despărțire

Cu ce actriță a înlocuit-o Joe Manganiello pe Sofia Vergara la doar două luni de la despărțire

A.F. 16 septembrie 2023 | 00:00 379

Abia ce s-a despărÈ›it de Sofia Vergara, iar Joe Manganiello È™i-a găsit deja o altă femeie cu carfe o înlocuieÈ™te pe frumoasa actriță cu origini latine. Joe a fost observat alături de actriÈ›a Caitlin O’Connor, care este mai tânără cu 13 ani decât el, în timp ce ieÈ™eau de la o sală de sport.

Cu ce actrita a inlocuit-o Joe Manganiello pe Sofia Vergara la doar doua luni de la despartire

Manganiello, în vârstă de 46 de ani, È™i Connor, în vârstă de 33 de ani, au fost văzuÈ›i plecând de la Gold's Gym din Venice, California, joi, 14 septembrie, potrivit unor fotografii obÈ›inute de Page Six. Cei doi au fost văzuÈ›i mergând unul lângă altul È™i discutând înainte de a se urca într-un SUV Cadillac È™i de a pleca împreună.

Ambii actori erau îmbrăcaÈ›i pentru a transpira, Manganiello purtând un maiou alb È™i pantaloni, iar Connor purtând un top albastru cu mânecă lungă È™i jambiere negre. IeÈ™irea celor doi vine la mai puÈ›in de două luni după ce Manganiello a cerut divorÈ›ul de Sofia Vergara. 

Caitlin O’Connor are 33 de ani, s-a născut în Los Angeles, dar a crescut în Uniontown, Pennsylvania. Ea a absolvit UCLA È™i este de profesie actriță, model È™i prezentatoare TV. De-a lungul timpului a apărut în „Two and a Half Men”, în „The Wolf”, „Comedy Bang! Bang!”, „American Satan”.

De ce au divorțat Sofia Vergara

„Am luat dificila decizie de a divorÈ›a", a spus perechea într-o declaraÈ›ie comună pe 17 iulie, cu câteva zile înainte ca Manganiello să depună oficial actele. „Ca doi oameni care se iubesc È™i È›in foarte mult unul la celălalt, vă rugăm politicos să ne respectaÈ›i intimitatea în acest moment, în timp ce parcurgem această nouă etapă a vieÈ›ii noastre."

Cu ce actrita a inlocuit-o Joe Manganiello pe Sofia Vergara la doar doua luni de la despartire

Vergara a depus setul de documente legale în luna august, în care a cerut instanÈ›ei să pună în aplicare acordul prenupÈ›ial dintre ea È™i Manganiello. În documente se precizează că Vergara doreÈ™te ca anumite bunuri să rămână în proprietatea ei È™i să îÈ™i menÈ›ină veniturile de dinainte È™i din timpul relaÈ›iei cu Manganiello. Atât Vergara, cât È™i Manganiello lucrează la acordul de divorÈ›, inclusiv la custodia câinelui lor.

După aflarea veÈ™tii despărÈ›irii lor, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Us că Vergara È™i Manganiello, care au fost căsătoriÈ›i timp de È™apte ani înainte de a se despărÈ›i, nu mai erau „pe aceeaÈ™i lungime de undă" în relaÈ›ia lor.

„Ea prefera să iasă în oraÈ™ cu prietenii, iar el prefera să stea acasă, aÈ™a că nu petreceau mult timp împreună", a explicat persoana din interior. „Trăiau vieÈ›i separate de aproximativ un an, aÈ™a că era timpul să pună punct".

În ciuda faptului că s-au îndepărtat, Manganiello È™i Vergara obiÈ™nuiau să aibă multe lucruri în comun - inclusiv antrenamentele lor. Vergara s-a destăinuit anterior despre faptul că vedeta Magic Mike a inspirat-o să se concentreze pe sport.

„Am făcut mai multe exerciÈ›ii acum pentru că Joe, bineînÈ›eles, adoră să facă exerciÈ›ii È™i înÈ›eleg mai mult cât de important este pentru sănătate", a declarat Vergara pentru Extra în 2015. „Uneori o facem împreună. Avem un antrenor care face în acelaÈ™i timp, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768