REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° ConstanÈ›a Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.4° ConstanÈ›a Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Cu ce AVERI se LAUDĂ noii PARLAMENTARI aleşi ai Constanţei!

Cu ce AVERI se LAUDĂ noii PARLAMENTARI aleşi ai Constanţei!

Replica API 12 decembrie 2020 | 23:03 5099

Duminică, 6 decembrie, constănţenii și-au ales parlamentarii care să le reprezinte interesele în următorii 4 ani, în Legislativ. Potrivit datelor oficiale transmise de Biroul Electoral Central, 16 parlamentari reprezintă Constanţa în Parlament, cinci senatori şi 11 deputaţ:Felix Stroe, Septimiu Boruceanu, Remus Negoi, Sorin Mateescu, Evdochia Aelenei, Horia Ţuţuianu, Cristina Dumitrache, Lucian Lungoci, Bogdan Huţucă, Mircea Banias, Marian Cruşoveanu, Bogdan Bola, Stelian Ion, Cristina Rizea, Dumitru Focşa şi Dănuţ Aelenei. Cotidianul Replica de Constanţa vă prezintă averile pe care senatorii şi deputaţii din Constanţa le au în prezent.

Iată declaraţiile de avere ale viitorilor senatori

Felix Stroe, viitor senator din partea PSD, a precizat în declaraţia de avere depusă la ANI că a încasat de la RAJA, în ultimul an, suma de 375.001 de lei. PE lângă salariul primit de la RAJA, Felix Stroe a mai încasat și dividende de la doua firme: 634.300 de lei de la SC 2X1 Holding SRL și 157.599 de lei de la SC Cristal Jupiter SRL. Stroe are și pensie militară, încasând anul trecut suma de 72.204 lei de la Casa de Pensii a MApN.

Septimiu-Sebastian Bourceanu, senator din partea PNL, are o avere ceva mai mică. În declaraţia de avere Bourceanu precizează că este asociat unic la SC Salutem Et De Lege SRL, valoarea acţiunilor fiind de 200 de lei. De asemenea, el este şi prim-vicepreşedinte al PNL Constanţa.

Eugen-Remus Negoi, de la USR-PLUS, nu se poate lăuda nici el cu terenuri, cu case, autovehicule ori bijuterii. Acesta este asociat şi administrator în două firme, SC Alera Tech REL şi SC Vecodrom SRL, iar venitul realizat în ultimul an fiscal ajunge până la 39.558 de lei.

Sorin-Cristian Mateescu, viitor senator AUR, precizează îăn declaraţia de avere că este Secretar General al unui club sportiv din Lumina şi membru în Uniunea Colegiilor Consilierilor Juridici din România. Cât despre colega sa de partid şi viitor senator AUR, Evdochia Aelenei, nu se poate spune nimic întrucât aceasta nu şi-a publicat încă declaraţia de avere.

Ce averi au viitorii deputaţi constănţeni

Marius-Horia Ţuţuianu, deputat din partea PSD, a precizat în declaraţia de avere că deţine două terenuri în Palazu Mare, trei imobile în Constanţa şi unul în Eforie Nord. Acesta încasează anual 10 mii de euro de la Comitetul European al Regiunilor. Veniturile realizate în ultimul an fiscal ajung pănâ la 199.800 de lei. Ţuţuianu este şi acţionar la SIF Transilvania SA.

Ileana-Cristina Dumitrache, deputat tot din partea PSD, a încheiat, potrivit declaraţiei de avere, contracte de furnizare medicamente cu DGASPC, cu CNAS Constanţa, valoarea acestora fiind de 1.661.969 de lei. Dumitrache este şi vicepreşedinte al PSD Constanţa.

Nici Lucian Lungoci nu stă mai rău la capitolul avere. Viitorul deputat din partea PSD, este asociat la SC LC Eurocomputers SRL. Lungoci a fost şi administrator special la RAJDP, de unde a obţinut venituri de până la 116.808 de lei.

declaraţie de avere Lucian Lungoci

Bogdan-Iulian Huţucă, deputat PNL, are, conform declaraţiei de avere, două terenuri în Eforie Nord, unul în Bihor şi unul în Satu Mare. Acesta mai are un imobil în Eforie Nord şi unul în Bihor. Huţucă mai are şi două autoturisme marca Audi, 10 mii de euro şi, aproximativ, 130.000 de lei în cont. Veniturile realizate în ultimul an fiscal ajung până la 204.166 de lei.

Nu la fel de bine stă şi Mircea-Marius Banias, viitor deputat PNL. Conform declaraţiei de avere, acesta este asociat la SC Ban-Com SRL, SC Euro Shipping Services SRL şi SC Eti Comercial SRL.

CruÅŸoveanu are 6 terenuri ÅŸi 3 imobile

Marian Cruşoveanu, viitor deputat PNL, are, potrivit declaraţiei de avere, şase terenuri: două în Constanţa, unul în Mamaia, un teren în Costineşti, altul în Tuzla şi încă unul în Delta Dunării.

Acesta mai are şi trei imobile, două în Constanţa şi un altul în Mamaia.Are şi trei camioane, dar şi bijuterii şi pietre preţioase în valoare de 20-30 de mii de euro. Sumele la purtător ajung până la 100.000 de lei, iar în conturile bancare Cruşoveanu are 117.749 de lei şi 125.473 de euro.

declaraţie Marian Cruşoveanu

Veniturile realizate în ultimul an fiscal sunt de 154.181 de lei.

Bogdan-Alexandru Bola, şi el tot din PNL, a declarat că are un teren în Techirghiol, unul în 23 August, dar şi un imobil. Mai are un autoturism, 11.400 de lei şi alţi 4.500 de euro în conturi. Venitul realizat în ultimul an fiscal a fost de 104.100 de mii de lei.

declaraţie avere Bogdan Bola

Stelian-Cristian Ion, deputat din partea USR-PLUS, are, potrivit declaraţiei de avere, un cabinet de avocatură în Constanţa şi este vicepreşedinte al Asociaţiei Litigoras. Nici colega sa, Cristina Camelia Rizea, nu are prea multe lucruri precizate în declaraţia de avere. Aceasta nu are terenuri, nu are imobile, nici autoturisme ori bijuterii şi pietre preţioase. Veniturile pe care Rizea le-a realizat în ultimul an fiscal ajung la suma de 27.781 de lei.

declaraţie avere Cristina Rizea

Cât despre deputaţii constănţeni din partea AUR, Dumitru-Viorel Focşa şi Dănuţ Aelenei, aceştia au precizat în declaraţiile de avere doar faptul că sunt membrii AUR. Dănuţ Aelenei a mai declarat şi că este administrator Acomarel 007 SRL.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si tot nu se satura
0
0
va rog verificati barfele despre stelian ion cum ca ar avea vila in constructie in compozitori sau palazu mare. e de vazut! daca e adevarat...ipocrizia e mare! e posibil sa nu fie pe numele lui, ca sa dea pe ecran ca baiatul modest.
1
0
asta-i Romania...sa ne mandrim cu d-alde dvs..
2
0
Ati pierdut pe drum din proprietati sau cum? Hotelul Bavaria Blu din Mamaia nu-i al Cristinei Dumitrache la fel cum nici hotelul BTT nu-i a lui Felix Stroe, pinguinul. Saracii pamantului! Alegatori bogati, alesi saraci. Ah, nu, invers, alegatori saraci si prosti si alesi inculti putred de bogati. Asa ne place cel mai mult, ei asta vor, iar noi nu facem nimic.
4
0
Nu la fel de bine sta Banias.... Ma faceti sa rad!
1
2
Niste hoti ,niste pramatii toti au terenuri si case si asta doar ce au pe numele lor.Acuma vor iar l borcanul cu miere .Sa vezi ca peste 4 ani vor declara in plus doar o casa din 10 si omasina dacia logan pt. ochii lumii.ANAF E OCHII LUMII.
1
0
Cea mai buna sursa de venit este bugetul de stat nici pe departe munca si spiritul antreprenorial. Cand lucrezi numai la stat ai salarii anormal de mari, pensii pe masura si timp berechet sa faci politica....ca de esti angajat la "stat".
3
0
saraciile dracu
4
0
la munca grea! vor mai unfla veniturile ca tare amarati mai sunt !
2
0
Interesanta asocierea pe un teren a mahalagiului Crusoveanu, tocmai cu ciufulitul cu nume de claxon, Brailoiu.
2
0
Ce este in comun de la acesti parlamentari este ca au trrenuri in eforie sau.......m..
8
0
Al patrulea pe lista,la PSD, nu era primarul din Limanu,Georgescu?...
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620