REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Cu ce cadouri au fost răsfățate vedetele, de Valentine’s Day!

Cu ce cadouri au fost răsfățate vedetele, de Valentine’s Day!

Replica API 16 februarie 2022 | 00:27 1901

Îndrăgostiții din întreaga lume au serbat în cursul zilei de luni, 14 februarie a.c., Valentine’s Day cu multe zâmbete, cadouri, cine romantice și vacanțe de vis. Nici vedetele nu au făcut anul acesta excepție de la regulă. Reporterii Replica au luat la puricat paginile de socializare ale celor mai îndrăgite artiste din România pentru a afla cum au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților!

Andra și Cătălin Măruță

Prima atestare a Ziua Îndrăgostiților a fost în anul 498, când trei sfinţi au fost numiţi de papa Gelasius I, data celebrării acestora fiind această zi. De atunci și până în prezent, îndrăgostiții de toate părțile lumii își serbează iubirea. De la această regulă nu au făcut excepție nici vedetele.

Andra și Cătălin Măruță au petrecut în Dubai

Andra și Cătălin Măruță au petrecut Ziua Îndrăgostiților în Dubai. Măruță și-a surprins soția cu inel superb. ,,Drumul unui cadou de Ziua Îndrăgostiților începe din suflet, continua cu un gând, o vizită la magazin și apoi urmează o călătorie scurtă sau lungă, după caz, până la persoana iubită. Inelul ales de mine a traversat aproape 5000 de kilometri până la Andra”, spune Cătălin Măruță.

La rândul său, îndrăgita Andra i-a răspunsul soțului său „Toate poveștile sunt frumoase, dar a noastră e preferata mea.”, a spus Andra.Antonia

Antonia a primit un buchet superb de la Alex Velea

Antonia a postat pe Instastory buchetul de flori primit de la Alex Velea. Este vorba despre un buchet cu lalele roz și bujori albi ,,Thanks hubby”, a spus Antonia.

Lora, buchet de lalele și mașină de la Ghenu

Lora și Ghenu formează un cuplu de aproximativ 6 ani și se iubesc enorm. Artista a primit un buchet imens de lalele colorate, dar și o nouă mașină. ,,Happy Valentine's Day with my new baby (făcând referire la noua mașină) and my old baby (Ghenu)”.

Anca Serea și Adi Sână

Anca Serea și Adi Sînă, vacanță în familie

Anca Serea și Adi Sînă se iubesc mai mult ca niciodată. De Ziua Îndrăgostiților, cei doi, alături de 4 dintre copii, au plecat în vacanță în Poiana Brașov. ,,Happy Valentines Day! La mulți ani tuturor îndrăgostiților! În numele iubirii se fac și se spun multe. As vrea, totuși, ca în numele iubirii să se facă fapte bune și să se gândească lucruri frumoase. Să se petreacă timp de calitate în cuplu sau în familie și să se uite de răutăți și invidii.

Noi am ales anul acesta să petrecem un Valentine’s Day mai atipic, la munte, în familie, și nu singuri. Pe mine și pe Adi familia ne împlinește, iar prezenta copiilor nu este un deranj. Ne bucuram tare că suntem în formula completă și vă transmitem pupici și îmbrățișări. Vă dorim să aveți parte de o zi pe sufletul vostru, desigur, presărata cu multă iubire.”, a scris Anca Serea.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cuplu, andra si maruta, roata de caruta, doi fomalai
5
0
Si cate-o pla-n cwr, apoi prin gura au mai primit vedetele.
3
0
Anca Serea pare cam lata in solduri. Este gestanta din nou cumva? Ar fi al 25-lea?
3
0
de unde pina unde coclitii astia sunt vedete ?
8
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303