REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.1° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
25.1° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Cu ce se ocupă Monica Odagiu acum, după accidentul de circulație care a marcat-o

Cu ce se ocupă Monica Odagiu acum, după accidentul de circulație care a marcat-o

A.F. 2 iunie 2023 | 00:00 647

Monica Odagiu a luat o pauză pe plan profesional, pentru a-și putea reveni după ce a fost implicată într-un accident mortal de circulație. Deși s-a demonstrat că nu a fost vina ei și a încercat să facă tot posibilul pentru a evita tragedia, actrița a fost afectată sufletește. Recent, actrița a revenit la proiectele din teatru și a făcut primele declarații despre nunta surorii ei, Ana Odagiu.

Cu ce se ocupa Monica Odagiu acum, dupa accidentul de circulatie care a marcat-oMonica Odagiu

„S-a căsătorit între timp. Soră-mea este femeie măritată. Mie nu îmi vine să cred”, a povestit Monica Odagiu pentru Ego. Actrița a declarat că vor relua proiectele personale pe care le-au demarat împreună, ca de exemplu șirul de filmulețele de tip parodie pe care l-au început în pandemie.  

„Nu se termină cu Marcela și Gioconda. Cum să se termine. Dar ce legătură are? Meseria e meserie, viața personală e viață personală.

Nici atunci nu stăteam împreună, în aceeași casă, era pandemia atunci și a fost contextul de așa natură, dar o să ne reapucăm de filmulețele alea. Momentan stai că nu avem timp de turnee, după cum poți observa. Ea pleacă în turneu, eu sunt aici, când vine ea plec eu, și tot așa. Dar o să ne întoarcem la Marcela și Gioconda că trebuie. Ne e dor și nouă de ele”, a spus Monica.  

Cu ce se ocupa Monica Odagiu acum, dupa accidentul de circulatie care a marcat-o

Monica Odagiu și-a reluat și proiectele de la teatru, dar și concertele din țară. „Vă așteptăm la teatru. Sunt și cu Monica Davidescu astăzi la eveniment, cu care sunt înrudită în spectacolul „O noapte furtunoasă”, pe care îl jucăm la Teatrul Național, vă așteptăm acolo. O să plecăm și prin țară. Ne vedem și în septembrie cu „Te despart de nu te vezi” unde sunt cu Paul Ipate și cu Cosmin Seleși. Vă așteptăm la teatru și la concerte în București și în țară”, a completat Monica Odagiu pentru sursa citată, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu tot respectul, pana sa scrieti in ziar de dansa, nici nu stiam cine este.. uite asa se fac oamenii cunoscuti.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768