REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
19.5° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Cu ce „ținută” i-a „cucerit” Alice Constantinică pe toți masculii de la piscină

Cu ce „ținută” i-a „cucerit” Alice Constantinică pe toți masculii de la piscină

Replica API 8 iulie 2022 | 00:00 8745

Alice Constantinică a încins atmosfera din Mamaia mai ceva decât temperaturile de afară! Bruneta și-a etalat formele apetisante, iar cei prezenți nu au putut să ignore ipostazele pe care „felina” avea să le ofere. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu fosta soție a lui Codrin Ștefănescu în plină “acțiune”.

Alice Constantinică, sursa: cancan.ro

Temperaturile extrem de ridicate din ultimele zile, în special din Capitală, au făcut-o pe Alice să se ”refugieze” la mare, în stațiunea Mamaia, acolo unde s-a relaxat în voie. În plus, a avut ce arăta, așa cum a mai făcut-o și în trecut, când a „pozat” în ipostaze incitante, care dau peste cap orice bărbat.

A întors, literalmente, capetele tuturor masculilor

Dacă, în trecut, obișnuia să meargă la plajă cu prietenele sau cu partenerul, de data asta, Alice a schimbat „macazul”. A vrut, poate, să-și „facă de cap” de una singură, în căutarea unor experiențe noi.

Îmbrăcată într-un costum de baie roșu aprins – din două piese – și cu un posterior care atrage toate privirile, bruneta a intrat rapid în vizorul masculilor prezenți la piscină, scrie cancan.ro.

De la puștani, până la bărbați în toată firea, privitorii au părut să se „aprindă” mai ceva ca focul când au văzut-o pe Alice în toată splendoarea ei. Cu siguranță, scenele pe care le-au admirat nu le vor uita prea curând!

Ce relație mai au Alice Constantinică și Codrin Ștefănescu

Alice Constantinică și Codrin Ștefănescu par să păstreze o legătură vie, măcar pe rețelele de socializare, după ce au divorțat. Bruneta postează, de altfel, fotografii cu micile cadouri pe care i le face „fostul” și nu uită să îi dea tag. Așa cum s-a întâmplat chiar recent, în cazul unui superb buchet de flori.

Alice Constantinică şi Codrin Ştefănescu au fost împreună aproximativ cinci ani, iar în iulie 2016 a venit pe lume băieţelul lor. Toţi cei care au cunoscut-o pe brunetă, originară din Botoşani, au mărturisit că ea este o persoană cu adevărat deosebită, dar şi de o eleganţă rar întâlnită.

Flacăra iubirii s-a aprins între ea şi Codrin Ştefănescu, cu peste 20 de ani mai mare, în momentul în care drumurile li s-au intersectat. În vârstă de 27 de ani, Alice a venit în Capitală pentru a studia Dreptul, iar o perioadă a cochetat şi cu modelingul, fiind manechin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce pauza are inre...PICIOARE???sa i-o tragi pana te apuca sfanta..KAKARE...
2
0
tre sa ai sa ti-o tragi cu capdeplua.
1
0
Ce sa incinga plevusca aia ,doar nota de plata
3
0
Acuma am inteles ca nu e coarda e femeie de casa.Si voi sunteti rai.
1
0
ce o fi incins ca e strimba rau . Nu vedeti ce bete are in loc de picioare ?
3
0
Reteta de succes de urmat pentru tinerele din Romanika. Moldoveanca, tunata si calda-n gura, asigurata pe viata de fraieri.pam pam.
0
0
asa , si ??????????
0
0
orice cordeza craca nata si siliconata in costum de baie gata,incinge atmosfera.Nu incinge ba nimic,nici macar nu e bagata in seama,ceea ce le distruge pe maimutze!
1
1
E buna pentru partidul lui Dragnea si Codrin unde sunt toti puscariasi au loc si curvele ,cea mai buna alianta
0
1
numai buna de politica si stat capra
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513