REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Cu ce vedetă internațională au luat Mihaela Rădulescu și Felix Baugartner micul dejun

Cu ce vedetă internațională au luat Mihaela Rădulescu și Felix Baugartner micul dejun

Valentina CAMARA 21 decembrie 2022 | 00:00 808

Mihaela Rădulecu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ce durează de opta ani de zile. Relația celor doi decurge foarte bine, iar cele două vedete par că se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

Prezentatoarea TV nu ratează nici măcar o ocazie să petreacă timp alături de cel ce o face în fiecare zi fericită.

Mihaela Rădulecu, la masă cu actorul Arnold Schwarzenegger

Iubitul Mihaelei Rădulescu, Felix Baumgartner, este foarte bun prieten cu celebrul actor Arnold Schwarzenegger, iar cei doi se întâlnesc ori de câte ori au ocazia. De data aceasta, prezentatoarea TV și iubitul ei au luat micul dejun cu marele actor în Los Angeles. Sportivul a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apar toți trei cu zâmbetul pe buze stand la aceeași masă.

Fanii nu au ezitat nici măcar o secundă și au apreciat fotografia, dar au și scris o mulțime de comentarii. Astfel, în numai două zile, imaginea a strâns aproximativ 5.000 de aprecieri.

Mihaela Rădulescu, detalii despre relația cu Felix

Relația celor două vedete este cu siguranță una foarte solidă și demnă de urmat. Cu toate că cei doi sunt mereu ocupați și la distanță unul față de celălalt își găsesc timp pentru a se vedea și a petrece timp împreună. Mihaela Rădulescu  a mărturisit faptul că dacă ea nu ar fi în viața iubitului său totul ar fi un dezastru.

Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene” ,  a declarat prezentatoarea TV.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început atunci când prezentatoarea i-a luat un interviu sportivului, care s-a îndrăgostit imediat de aceasta. Sportivul a invitat-o la o ieșire în oraș pe vedetă, dar aceasta a refuzat. În urma refuzului, Baumgartner a făcut rost de numărul de telefon al Mihaelei, potrivit wowbiz.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166