REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
27.4° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Cu ce viteză circula polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa. Video

Cu ce viteză circula polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa. Video

Replica API 3 mai 2022 | 00:00 903

Informații noi din ancheta accidentului în urma căruia Raisa, fetița de 11 ani, și-a pierdut viața, iar prietena ei a fost rănită, după ce au fost lovite de o mașină de poliție, pe o trecere de pietoni din sectorul 1, în ianuarie acest an.

Avocatul Cuculis: „Primul document oficial care arată în mod clar care a fost viteza polițistului la momentul impactului”

„Vorbim despre primul document oficial care arată în mod clar care a fost viteza polițistului la momentul impactului. Practic, Popescu rula cu peste 88 de km/h, și de ce spun peste – pentru că acolo există o abatere de cel puțin 1,5 metri, deci asta înseamnă că ar fi putut să fi circulat chiar și cu 90 km/h”, a anunțat Adrian Cuculis, marți dimineață, într-o intervenție la Antena3.

Avocatul a mai ținut să sublinieze că „expertul arată foarte clar că neatenția, ignorarea semnelor de circulație, dar în același timp și viteza excesivă toate au condus către acel accident”.

Se mai așteaptă un raport și de la INML

Până ca dosarul să fie trimis în instanță, se așteaptă un raport de la INML – Institutul național de Medicină Legală – cu privire la numărul de zile de îngrijiri medicale de care are nevoie Marina „pentru a-și reveni complet” – a mai precizat Cuculis.

Încă din februarie, copila care a supraviețuit accidentului din sectorul 1 a stat de vorbă cu oamenii legii, care au mers la domiciliul Marinei, pentru a discuta cu ea, în prezența familiei, în încercarea de a afla detalii despre cele întâmplate în 13 ianuarie.

Atunci când a avut loc cumplitul accident, cele două fetițe fiind lovite pe o trecere de pietoni, pe bulevardul Laminorului. Polițistul a fost plasat inițial sub control judiciar, potrivit national.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516