REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
27.2° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cu cine călătorește Irina Columbeanu. Uite cine a însoțit-o prin Europa pe fiica lui Irinel

Cu cine călătorește Irina Columbeanu. Uite cine a însoțit-o prin Europa pe fiica lui Irinel

A.F. 6 august 2024 | 00:00 386

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, s-a bucurat la maximum de fiecare zi din vacanța acestei veri. Adolescenta în vârstă de 17 ani și-a vizitat tatăl în România, apoi a plecat în vizită în Europa. 

Cu cine calatoreste Irina Columbeanu. Uite cine a insotit-o prin Europa pe fiica lui IrinelIrina Columbeanu / foto: Social media

Irina Columbeanu a decis să își viziteze tatăl pe care nu-l mai văzuse de mult timp. Irinel și-a așteptat fiica cu brațele deschise, iar revenirea Irinucăi pe meleagurile natale a ațintit atenția presei și a oamenilor. 

Cu cine și-a petrecut Irina Columbeanu vacanțele 

Adolescenta nu a fost de una singură în tot acest timp. Dacă vizita în România și-a petrecut-o alături de tatăl ei și de mătușa acesteia, Ramona Gabor, următoarea vacanță a fost petrecută alături de nașii tatălui ei, Matei Miko, om de afaceri și organizator de evenimente, soția sa, Monica Ioana Miko și fiul lor, care are vârsta Irinei. 

Cu cine calatoreste Irina Columbeanu. Uite cine a insotit-o prin Europa pe fiica lui Irinel

În cea de-a doua parte a lunii iulie, soții Miko au postat mai multe fotografii în care apare și Irinuca, din timpul vacanței din Italia și Franța. Împreună au bifat mai multe vizite și mese la localuri de lux. 

Irinel Columbeanu, un tată mândru! 

Nu puține au fost ocaziile în care fostul afacerist de la Izvorani s-a lăudat cu fiica lui. Irinel Columbeanu declara în urmă cu ceva timp faptul că Irinuca a crescut și s-a transformat într-o adevărată domnișoară.

Cu cine calatoreste Irina Columbeanu. Uite cine a insotit-o prin Europa pe fiica lui Irinel

Este deja o fire responsabilă și implicată în diverse activități care îi aduc deja primii bani. De asemenea, a dobândit permisul de conducere la vârsta de 16 ani. 

Cu cine calatoreste Irina Columbeanu. Uite cine a insotit-o prin Europa pe fiica lui Irinel

„Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4. (…) Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, spunea în urmă cu ceva timp Irinel Columbeanu, despre fiica lui, conform informațiilor apărute în presă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016