REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Cu cine se iubește constănțeanca Sabrina Voinea, noua stea a gimnasticii românești de la JO Paris 2024

Cu cine se iubește constănțeanca Sabrina Voinea, noua stea a gimnasticii românești de la JO Paris 2024

Mirela PASCAL 5 august 2024 | 00:00 677

Gimnastica românească a revenit în forță la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Sabrina Maneca-Voinea a făcut senzație în fața lumii întregi, după ce a obținut cel mai mare punctaj din echipa feminină a țării noastre. Exercițiul ei la bârnă a fost punctat cu nota 13.800. Este fiica Cameliei Voinea, fosta gimnastă olimpică. Cine este tânărul care-i aduce zâmbetul pe buze și o susține înainte de fiecare concurs? Este tot un sportiv cunoscut!

Cu cine se iubeste constanteanca Sabrina Voinea, noua stea a gimnasticii romanesti de la JO Paris 2024Sabrina Voinea

Sabrina Maneca-Voinea este considerată noua stea a gimnasticii românești de la JO Paris 2024. Tânăra a muncit pe brânci de la o vârstă fragedă, pentru a bifa rezultatele bune pe care le are în prezent. Este fiica Cameliei Voinea, fosta gimnastă olimpică, care a obținut medalia de argint la JO din 1988. Aceasta se ocupă îndeaproape de antrenamentele fiicei ei, pentru ca Sabrina să ajungă cât mai departe în cariera de gimnastă.

Cu cine se iubeste constanteanca Sabrina Voinea, noua stea a gimnasticii romanesti de la JO Paris 2024Sabrina Voinea și iubitul

Sportiva de 17 ani a fost lăudată de jurnaliștii străini datorită performanțelor ei. Federația Internațională de Gimnastică a numit-o „Remarcabila Sabrina Maneca-Voinea o candidată la onoruri individuale la bârnă si sol”, iar ziariștii americani de la Sports Illustrated au titrat că gimnasta are șanse uriașe în finala de la sol la medalia olimpică de argint, precum mama sa, Camelia Voinea.

Cu cine se iubeste constanteanca Sabrina Voinea, noua stea a gimnasticii romanesti de la JO Paris 2024

Tânăra de 17 ani se iubește cu un sportiv de 21 de ani, pe nume Andrei Gavae. Acesta este un boxeur cunoscut, de la Dinamo, care face senzație meci de meci. Sportivul are numeroase reușite pe plan profesional, așa cum a dezvăluit și-n mediul online. Este campion al unor competiții de box și nu de puține ori a ocupat locul 1. Andrei este din Slatina și a muncit de la o vârstă fragedă pentru visul său.

Cu cine se iubeste constanteanca Sabrina Voinea, noua stea a gimnasticii romanesti de la JO Paris 2024Andrei Gavae, în stânga

Chiar în luna iunie, iubitul Sabrinei câștiga o nouă centură de aur. Anunțul era făcut de către reprezentanții de la CS Dinamo: „BOX. Andrei Găvae a câștigat o nouă ”Centură de Aur”. Boxerul dinamovist Andrei Găvae a câștigat finala categoriei 60 kg din cadrul ”Centurii de aur – Nicolae Linca”, desfășurată la Târgu Mureș. Pentru trofeu, Găvae l-a învins pe galezul Axel Hegarty, printr-o decizie la puncte. Găvae este antrenat de Napoleon Gheorghe, Adrian Ciobanu și Cezar Juratoni”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CU CINE SE BABARDESTE MAIMUTA ASTA PAROASA...SCHIMBATI MACAZUL RE PLICA DOAR PANA RAME NE DATI PE IN ARTICOLELE VOASTRE.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303