REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
30.1° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Cu fundul și sânii la vedere, o tânără a furat haine dintr-un magazin din Costinești! Video

Cu fundul și sânii la vedere, o tânără a furat haine dintr-un magazin din Costinești! Video

Replica API 24 iunie 2022 | 16:25 2950

Tupeu cât cuprinde pentru o femeie. Aceasta a fost surprinsă în timp ce a mers să facă cumpărături... gratis dintr-un magazin cu articole vestimentare situat în stațiunea Costinești. Evenimentul s-a petrecut în cursul zilei de joi, 23 iunie a.c.. Tânăra femeie, cu trupul acoperit într-un costum minuscul de baie, și-a însușit mai multe haine pe care le-a băgat într-o geantă și s-a făcut nevăzută.

Odată cu sosirea sezonului estival se pare că la malul mării și-au făcut apariția și primii hoți. De exemplu, în cursul zilei de joi, 23 iunie a.c. în jurul orei 14:00, proprietarul unui magazin de articole vestimentare, din Costinești, a fost prădat de hoți.

O tânără domnișoară, acoperită de un costum de baie minuscul, cu o șapcă pe cap și niște ochelari de soare cât să-și ascundă identitatea, a intrat într-un magazin de articole vestimentare chitită să-și înnoiască garderoba, dar fără să scoată vreun ban din buzunar. Hoața de haine a reușit să plece din magazin cu o rochie și o cămașă, prejudiciul adus fiind de aproximativ 200 de lei.

Video

momentul în care tânără fură mai multe haine

Contactat de către reporterii Replica de Constanța, proprietarul magazinului ne-a transmis că a depus o plângere la Poliție, împotriva femeii. ,,Urmează ca la ora 17:00 să merg să fac și o plângere la Poliție, am transmis imaginile de pe camerele video. Femeia a reușit să fure o rochie în valoare de 120 de lei, dar și o cămașă în valoare de aproximativ 100 de lei. Am încercat să mă duc după ea, dar nu am mai reușit să o prind”, a spus acesta.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasati, ca n-a furat mai mult decat patronul sau guvernul
0
1
C***a hoata e moraru madalina zisa SLINOASA de la primarie cernavoda .**.
1
0
In acel magazin se face evaziune la fel ca in 99 la suta din magazinele din costinesti. Sper sa inceapa controale amanuntite la evazioniatii astia.
2
0
atata agitatie domn patron,pai matale nu ai vazut ca femeia era dezbracata,vroiai sa umble asa toata vara pe litoral sa raceasca micuta
1
0
P*****a lume si p*****a alup a fost la gaozul mamelor voastre . De unde stit ghioarlelor ca in magazinul ala se face evaziune ? In gat de gertoi lesinati .
0
0
ieftinire de 50 de bani...16 lei litrul de ulei..asta ar trebui sa fie titlul principal in fiecare zi. Astea cu carpele furate de o piti...
1
0
carpe la 10 lei aduse ilegal prin port si ei numesc asta valoare 100 lei vai de capul lor a furat un hot de la alt praduitor si evazionist cate bonuri fiscale emite pe zi societatea comerciala respectiva? Politia sa spuna ca o sa caute faptasa doar daca nu gasesc nicio neregula magazinului dupa o investigare amanuntita demarata de echipe multimodale anaf, anpc si politia financiara.
1
0
Nu fura , Asa se completeaza, tu furi statul nu platesti taxe la pretul real, fata ia din magazin si pune pe ea, nu se vede ca e dezbracata.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513