REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mar., 23 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6799
24.4° Constanța Marți, 23 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6799
 

Cu toate că se dă mare, AUR Constanța s-a mutat într-un sediu mai mic. Video

Cu toate că se dă mare, AUR Constanța s-a mutat într-un sediu mai mic. Video

Victor ROTARU 23 iulie 2024 | 00:00 314

Partidul AUR, filiala Constanța, nu a obținut rezultatul scontat la alegerile locale din 9 iunie, Ovidiu Cupșa clasându-se pe locul 4, cu un procent de 11,15% din voturile exprimate, în timp ce candidatul pentru șefia Consiliului Județean, Mohammad Murad, a obținut 14,72% din voturi, clasându-se pe locul al 3-lea. În acest context se pare că în AUR are loc o reorganizare, pornind chiar de la locul de întâlnire al filialei județene, renunțându-se la sediul de la Dacia, pentru unul mai mic, poziționat pe bulevardul Ferdinand de lângă Miga.

Cu toate ca se da mare, AUR Constanta s-a mutat intr-un sediu mai mic. VideoFostul sediu AUR

Alegerile locale au trecut, iar acum partidele politice se pregătesc pentru un nou rând de alegeri, fiind vorba despre alegerile prezidențiale, primul tur având loc pe 24 noiembrie iar cel de-al doilea pe 8 decembrie, în timp ce pe 1 decembrie va fi scrutinul parlamentarelor.

Cu toate ca se da mare, AUR Constanta s-a mutat intr-un sediu mai mic. Video

În acest sens, pentru că la alegerile locale sediul de la Dacia nu le-a adus prea mult noroc, filiala de la Constanța a partidului AUR a decis să își mute catrafusele într-un nou cămin, situat pe bulevardul Ferdinand din zona Miga.

Video 1:

„Cred că era prea mare”

Contactați de către reporterii de la Replica de Constanța, reprezentanții AUR au transmis faptul că sediul era prea mare pentru ei, aceștia mutându-se într-un nou sediu situat pe strada Republicii: „S-a schimbat sediul, avem unul nou la fosta farmacie Miga. Nu știu exact motivele, au vrut ai noștri să-l schimbe. Este chiar în spate la Miga, pe Ferdinand. Nu știu de ce au vrut să-l schimbe, nu am idee. Așa au hotărât, cred că era prea mare, ceva de genul acesta am auzit. Au eliberat acel sediu.

Cu toate ca se da mare, AUR Constanta s-a mutat intr-un sediu mai mic. Video

AUR a fost amendat pentru afișele de promovare

Partidul AUR Constanța a fost amendat, pe 8 martie, de Poliția Locală, ca urmare a apariției afișelor de promovare, pe geamurile noului sediu din zona Dacia. Se pare că nu aveau autorizație, motiv pentru care au fost amendați cu suma de 5.000 de lei.

Cu toate ca se da mare, AUR Constanta s-a mutat intr-un sediu mai mic. VideoFostul sediu AUR

Video 2:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699