REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Cu toate presiunile, OUG privind păcănelele va fi adoptată

Cu toate presiunile, OUG privind păcănelele va fi adoptată

Ana Maria LIPAN 5 octombrie 2023 | 13:26 689

„Adoptăm azi și ordonanța de urgență care reglementează industria pariurilor și a păcănelelor în interesul cetățenilor români”, a anunțat premierul Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de guvern.

Cu toate presiunile, OUG privind pacanelele va fi adoptata

„În primul rând, jocurile de noroc NU vor mai putea funcționa dacă firma nu este înregistrată în România. Vreau să terminăm odată cu situația în care companiile de pariuri fac miliarde în România, dar trimit tot profitul în afara țării și chiar a Uniunii Europene, a precizat premierul.

„Limităm drastic spațiul de publicitate pe care îl pot cumpăra firmele din această industrie! Realitatea ne arată că s-a depășit orice limită! Nu e normal ca industria pariurilor să aibă atâta putere! În pandemie, au stat la masa Guvernului! Acum amenință politicieni și concediază jurnaliști, cumpărând protecție la vârful unui trust străin care are două ziare mari din România!”, a explicat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati pensiile speciale la magistrati si judecatori, reduceti salariile de 20.000 lei si pensionati-i la 65 de ani. Sunt niste profitori ordinari care judeca stramb si iti trantesc o sentinta prin care maresc nedreptatea facuta de institutiile statului. De asa dreptate sa aveti si voi parte toata viata. Dupa ce ca muncim noi ca sa va imbuibati voi, mai va bateti joc cu sentintele pe care ni la dati. Sunteti inamovibili nu ?
1
0
De ce ANAF poliția și protecția consumatorului nu verifică cum se fură cu păcănele oamenii Fiecare sală de jocuri ar trebui să scrie cat la sută castigă firma și căt jucătorul In rest mult rahat mestecat și proști fraieriți la jucat
2
0
aparate manevrate, cine da autorizatia asta pentru a prostii fraierii?aparatele au un soft si de acolo se regleaza totul, prostii doar pierd
2
1
maimuta din mana era initial scoaterea din localitati a acestor locatii, si nu majorarea taxelor. omul de rand se bucura ca l aparterul blocului nu mai era sala de boschetari, si nu ca va incasa guvernul taxe mai mari. cu aceasta ne-ati ademenit domnule Ciolanu ! praf in ochi si nas, ca de obicei.
3
0
Cam tarziu dar niciodata nu este prea tarziu,s-au inbogatit peste masura pe spatele fraierilor cu aparate masluite numai pe castig.Escrocul ala supranumit regele pacanelelor da lectii la tv dupa ce a rupt vanzand la alti escroci aparate masluite!!!!!
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166