REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cucoară, fratele fostului șef de la Patrimoniu, se umple de bani de la Compania de Drumuri

Cucoară, fratele fostului șef de la Patrimoniu, se umple de bani de la Compania de Drumuri

Andreea VREJOIU 11 martie 2023 | 00:00 2367

Societatea Car Top SRL, deținută de Cristian Constantin Cucoară, a reușit să pună mâna pe 1,3 milioane de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA. Mai exact, societatea se va ocupa de serviciile cadastrale și înscriere în cartea funciară a proprietății publice a statului român, al dreptului de administrare al Ministerului Transporturilor și al dreptului de concesiune al CNAIR SA, pentru rețeaua de drumuri naționale de pe raza DRDP Brașov, județul Harghita și județul Covasna. Cristian Cucoară este fratele lui Cătălin Cucoară, fost specialist în structura centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie și fost director în cadrul Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța.

Cucoara, fratele fostului sef de la Patrimoniu, se umple de bani de la Compania de DrumuriCătălin Cucoară

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA a lansat pe data de 31 iulie 2022 o procedură de licitație în vederea semnării unui acord cadru pentru serviciile cadastrale și înscriere în cartea funciară a proprietăților publice ale statului român, al dreptului de administrare al Ministerului Transporturilor și al dreptului de concesiune al CNAIR SA, pentru rețeaua de drumuri naționale de pe raza DRDP Brașov. Contractul a fost împărțit pe mai multe loturi, 2 dintre acestea revenind unei societăți din Constanța. Este vorba despre societatea Car Top SRL, deținută de Cristian Constantin Cucoară.

Cucoara, fratele fostului sef de la Patrimoniu, se umple de bani de la Compania de Drumuri
Firma constănțeanului a reușit să își adjudece loturile 4 și 5, județul Harghita și județul Covasna. Pentru serviciile sale cadastrale, firma va primi în total nu mai puțin de 1,3 milioane de lei, fără TVA. Cifra de afaceri a companiei a fost de 1.847.501 lei în anul 2021, cu un profit de 110.036 lei, după 27 de ani de activitate.

Cucoara, fratele fostului sef de la Patrimoniu, se umple de bani de la Compania de Drumuri

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov își desfășoară activitatea pe raza județelor Brașov, Sibiu, Mureș, Covasna și Harghita administrând o rețea de drumuri naționale în lungime totală de 1771 km, pe care sunt construite 455 de poduri și 3151 podețuri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frații Cucoară sunt CEI MAI BUNI IN MESERIA LOR. După 20 și ceva de ani, au, în sfârșit și recunoașterea muncii lor. Mă bucur nespus pentru voi. Bravo.
4
0
Pfff.... Moaaamăăăă s-a umplut de bani. Păi nu trebuie plătite lucrările băi deștepților de la replica? Plm.
4
2
Da ce aiurea trebuie sa muncesti ca sa castigi bani. Gandire de wc replica
5
1
inainte de a se umple de bani, trebuie sa execute lucrarile cadastrale, nuu?? De aia ne pleaca toti tinerii din tara asta...
4
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016