REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
22° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

CUIB de DROGURI într-un APARTAMENT din NĂVODARI

CUIB de DROGURI într-un APARTAMENT din NĂVODARI

Replica API 31 martie 2021 | 00:01 11200

Gheorghe Talpău, zis Umbră, este cunoscut cu antecedente penale, iar după ce a fost eliberat de după gratii, se pare că acesta a pus de o afacere, chiar în apartamentul în care locuia cu o femeie. Mai toți consumatorii de droguri știau că de acolo își pot procura etnobotanice, canabis și MDMA, astfel că anchetatorii au intrat pe fir. Au fost percheziții, a urmat ancheta, iar, de dată recentă, a fost condamnat la 5 ani și 9 luni de închisoare. Decizia nu este definitivă.

După ce a fost filat o perioadă, individul a fost vizitat de mascați. În cauză, existau indicii cum că ar fi comercializat MDMA și etnobotanice. Ceea ce s-a și confirmat. Oamenii legii, coordonați de procurorii DIICOT, au ridicat mai multe capsule de MDMA și pliculețe cu etnobotanice gata porționate pentru a fi puse în vânzare, dar etnobotanice neporționate, care se aflau într-un plic mare. Talpău a fost arestat preventiv, în 2020, în urma perchezițiilor. Anchetatorii aflaseră că în imobilul în care locuiește, din Năvodari, alături de o femeie, cunoscută ca Șeti, comercializa drogurile mai sus menționate. Mai mulți martori audiați au confirmat acest fapt, dând detalii despre cum mergeau și ce cod tastau la interfon, care erau prețurile și de câte ori au cumpărat.

Cercetările au continuat, iar pe 14.08.2020 au fost trimiși în judecată pentru trafic de droguri. Pe 15.02.2021 a fost condamnat la 5 ani și 9 luni de închisoare, dar decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă, urmând a se judeca apelul, termenul fiind fixat pe 27.05.2021.

Așa cum este precizat mai sus, Gheorghe Talpău este cunoscut cu antecedente penale. A mai fost cercetat pentru furturi din magazin și tâlhării.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gata no mai foot pe administratora baltoi tamara daniela ca a imbatranit? sau smecherit le duce dobrita mai tinere?
0
0
Ypu nu se coordoneaza pe el dapai navodariu
0
0
Gigi vinde masini contrafacute in navodari
0
0
La ce sifoneala e aici o sa fiti colegi de celula.....
7
0
Sifoane obosite
1
0
Si in gat cum am mai facuto
2
1
Alte state mai dezvoltate la care ne uitam de jos , fac proceduri pentru a fi legalizare si decriminalizate noi exact invers, prosti rau am ramas ca natie
2
0
Sa ma pis pe tine de cioroi infect!
1
2
In Navodari la bloc camin liceu mai este un baiat la parter prima usa pe dreapta zis Moca care vinde droguri chiar si la minori alaturi de sotia lui Alexandra si de nasi fetitei lor.
3
5
Pe sageata asta proasta ati dato la ziar da de hotu de matei de ce nu mancati nici-o pl ca a furat tot orasu numai este o palma de pamant pe nicaierii lati luat pe saracu asta cu niste plicuri de legale si gata mare articol pipi pe voi de gazetari basitii si ieftinii
3
1
Sa imi luati pl in gura care nu aveti loc de plm si sa va iau mortii in pl de zdrente basite ce va mai place sa mancati cacat din tastatura mai speriat pisicilor basite care urmaresti sa faci vreo cearta intre cineva anume sa iti iau mortii in pl si rasa mai stati dreaq cuminti de sparti de ce nu iei unu in fata sa imi zici daca ai ceva de zis asa cu anonim si pl in voi sunteti cei mai smecheri mancatari pl la tot neamu DOBRITA
1
3
Ce faccc baietii se sifoneaza unul pe altul in comentarii
2
1
Imi cer scuze am fost sub influenta etnobotanicelor luate de la ciuty si de la ardey nebuna si nu stiam ce c.c.t mananc
4
3
Cuib de gay este la militie in Navodari
2
2
Goldanu vinde droguri in Navodari
1
18
Asta nu sa dus la protest?!,, nu are nici macar karacter de rebut saracu !
2
4
care a primit citatie de la doi s-un sfert ca sa fie audiat in calitate de persoana vatamata in dosarul lui... pe cine cerceteaza doi s-un sfert?! pe angajatii sai, cei cu aptitudini si atitudini de... ! nu se cheama Sifoneala cand, in calitate de persoana vatamat, legi angajati ai M.A.I care comit infractiuni si uita pe cine trebuie sa serveasca prin solicitudine si respect, potrivit statutului legii 360per2002!
1
2
Daca sentinta nu este difinitiva, cum va permiteti sa ii dati numele la ziar? Daca il gasesc nevinovat la apel reveniti cu scuze? Nu.. nu va intereseaza decat clickurile obtinute minicinos cu tilturi umflate. Mare noroc aveti ca nu isi bat astia capul sa va dea in judecata ca v-ari jupui ca pe gaini.
1
3
Cea mai corupta politie este in Navodari se folosesc de uniforma pentru a indimida cetatenii de rand in timp ce favorizeaza toti infractorii in schimbul spagilor primite.
10
4
da ce paraciosi sunteti bre. v-ati nascut sifoane
4
3
Ce exprimare! Cuib de droguri....parca ar fi cuib de cartofi!
1
0
dobrita livreaza droage si fumei la militieni nimeni nu-i va face nimic cat timp intelegerea functioneaza
4
4
Sa- l vada pe DOBRITA CARE MEREU CONDUCE DROGAT SI A TERORIZAT TOT ORASUL NAVODARI, ca politia din acest oras nu face nimic ca este corupta de catre acesti puscariasi.
11
1
IPU coordoneaza tot ce inseamna trafic de droguri in Navodari
12
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016