REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Culiță Sterp și-a întâlnit pentru prima dată noul nepot

Culiță Sterp și-a întâlnit pentru prima dată noul nepot

Valentina CAMARA 25 aprilie 2023 | 00:00 596

Ileana Sterp a născut un băiețel în urmă cu doar două zile, pe data de 22 aprilie. Fericirea este la cote maxime în familia tinerei mămici, iar bucuria este împărtășită mai ales cu fratele său, Culiță, care este tare fericit că, de acum, fiul său, Milan, va avea un verișor.

Culita Sterp si-a intalnit pentru prima data noul nepot

În urmă cu scurt timp, Culiță Sterp a postat în mediul online o fotografie cu sora sa și cu micuțul său nepoțel, Damir. Ileana Sterp încă se află la spital cu micuțul ei fiu, așa că fratele său a venit să o viziteze și să-și vadă pentru prima dată nepoțelul.

Culiță Sterp, în culmea fericirii că de acum are un nepot

De acum, pe lângă nepoțica de care era foarte atașat, Carla, Culiță Sterp va mai avea încă un nepoțel. Fericit și entuziasmat că familia sa s-a mărit cu încă un membru, a postat în mediul online un mesaj emoționant, alături de o fotografie în care atât el, cât și sora sa au zâmbetul până la urechi.

„S-a născut încă un prinț în familie, Damir”, a scris Uliță Sterp în mediul online.

Ileana Sterp a născut pe cale naturală

La scurtă vreme după ce a născut, Ileana Sterp a revenit în mediul online pentru a împărtășit cu admiratorii săi stările de fericire prin care trece în această perioadă a vieții sale. La fel ca în cazul micuței Carla, și de această dată tânăra mămică a reușit să nască pe cale naturală, spre marea sa bucurie.

„Dragostea mea, Aloman Damir. A venit pe lume pe cale naturală și a cântărit nici mai mult, nici mai puțin de 4,600gr, cam mare aș spune Sunt cea mai fericită mamă, simt că pot muta munții din loc!”, a scris Ileana Sterp în mediul online, potrivit wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303