REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
19.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Cum a ajuns Dorian Popa să rămână vedetă și să fie asaltat de fani, în Portul Tomis, chiar dacă umbla drogat la volan! Video

Cum a ajuns Dorian Popa să rămână vedetă și să fie asaltat de fani, în Portul Tomis, chiar dacă umbla drogat la volan! Video

Virgil STOIAN 27 iulie 2024 | 00:00 577

Chiar dacă a fost prins drogat și în chiloți la volan, se pare că Dorian Popa încă este un model pentru adolescenți. Vineri seară, 26 iulie, influencerul și-a făcut apariția în Portul Turistic Tomis și a fost imediat asaltat de un grup de adolescenți dornici de un autograf și de o poză. Chiar dacă părea grăbit, Dorian Popa s-a oprit și a făcut poze cu admiratorii săi.

Cum a ajuns Dorian Popa sa ramana vedeta si sa fie asaltat de fani, in Portul Tomis, chiar daca umbla drogat la volan! VideoDorian Popa și un fan

Venit probabil să-și viziteze mama, Dorian Popa a dat o fugă și în Portul Turistic Tomis. La fel ca și atunci când a fost la Constanța pentru a inaugura o shaormerie, influencerul a fost asaltat de fani, dornici să obțină o poză, un autograf sau o simplă strângere de mână. Dorian a avut răbdare cu toți tinerii, făcând poze și împărțind strângeri de mâini și zâmbete. Chiar dacă acesta a fost trimis în judecată, după ce a fost prins drogat la volan, se pare că adolescenții încă îl iubesc și în consideră un model demn de urmat.

Cum a ajuns Dorian Popa sa ramana vedeta si sa fie asaltat de fani, in Portul Tomis, chiar daca umbla drogat la volan! Video

Trimis în judecată pentru conducere sub influența drogurilor

Influencerul Dorian Popa a fost prins în 27 octombrie sub influența drogurilor în timp ce conducea o mașină de lux. Raportul toxicologic realizat la INML a confirmat prezenţa în organism a cannabisului, în cazul lui Dorian Popa. Într-o primă reacție, vloggerul spunea că nu are „circumstanțe atenuante” și că îi pare „nespus de rău” că a dat un exemplu negativ tinerilor care îl urmăresc. Din nefericire pentru el, judecătorii au dispus începerea procesului penal în cazul lui Dorian Popa. Vlogger-ul riscă între 1 şi 5 ani de închisoare. Cea mai mică pedeapsă pe care ar putea să o primească Dorian Popa este amenda penală.

Cum a ajuns Dorian Popa sa ramana vedeta si sa fie asaltat de fani, in Portul Tomis, chiar daca umbla drogat la volan! Video.

Cum a ajuns Dorian Popa sa ramana vedeta si sa fie asaltat de fani, in Portul Tomis, chiar daca umbla drogat la volan! Video

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce aveti cu el? Este un baiat deosebit, un baiat de zahar! Apropo, stiti cum de face un ceai excelent in aceasta situatie?
2
1
Păcat de generația asta tanara ca iau ca reper acest drogat,j***s și infect de personaj!! Ce naiba poți vedea la ratatul asta!?
7
0
Ca să-ți dai seama de nivelul unei nații, trebuie să vezi ce idoli are - parcă așa era, nu ? Dar în 2024 toți suntem frumoși, deștepți etc nu mai există pro ști.
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436