REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Cum a ajuns o contabilă în conducerea Portului Constanța în locul juristului crescător de oi?!

Cum a ajuns o contabilă în conducerea Portului Constanța în locul juristului crescător de oi?!

Mirela PASCAL 20 aprilie 2023 | 00:00 9988

PSD ne surprinde, din nou, cu o nouă numire în conducerea Portului Constanța. După Gheorghe Naceades, tânărul jurist PSD cu venituri din creșterea oilor, iată că o contabilă i-a luat locul. Este vorba despre Elena Vlad, care a ajuns mare șefă în companie, la propunerea Ministerului Transportului, care deține 80 % din acțiunile CNAPM, și a Fondului Proprietatea, care deține 20 % din acțiuni.  Vlad este, sau a fost, trezorierul PSD, unde câștiga peste 15.000 lei pe lună.

Cum a ajuns o contabila in conducerea Portului Constanta in locul juristului crescator de oi?!Elena Vlad

Elena Vlad i-a luat locul, începând cu 4 aprilie, lui George Naceades, juristul crescător de oi, care a avut, în trecut, a avut probleme cu APIA, instituție care a constatat nereguli în obținerea și utilizarea fondurilor europene.

Cum a ajuns o contabila in conducerea Portului Constanta in locul juristului crescator de oi?!George Naceades

Revenind la Elena Vlad, precizăm că aceasta are mandatul de patru luni, până la 4 august 2023, inclusiv.

Cum a ajuns o contabila in conducerea Portului Constanta in locul juristului crescator de oi?!hotărârea AGA a CNAPM

Elena Vlad a fost și președintele CA de la Tarom, dar și în CA al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, cât și la Confort Urban. Precizăm că mandatele celorlalți membri ai CA, în speță George Niculescu, secretar de stat la Ministerul Energiei, Cătălin Diaconu și Daniel Adrian Găvruța, au fost prelungite, până la data de 13 septembrie a.c.Mandatul lui Alexandru Dan Catană a fost prelungit până-n iulie a.c. Referitor la Niculescu, acesta a fost ales marți, 19 aprilie, președintele ANRE, așa că va trebui să renunțe la mandatul din CA.

Vlad este expert contabil în Constanța, aceeași care ocupa și poziția de trezorier al organizației PSD Constanța, organizație condusă de Felix Stroe.  

Peste 15.000 lei pe lună, de la PSD

Elena Vlad se laudă, în declarația de avere, cu un apartament cumpărat în 2021 în București, cu o mașină și bijuterii în valoare de 50.000 de euro, șase conturi bancare. Vlad a câștigat, anul trecut, de la PSD 186.206 lei, echivalentul a peste 15.000 de lei pe lună, iar din serviciile de expert contabil a bifat 15899 lei/an. A mai câștigat venituri din dividendele de la Cardial Contam SRL, în valoare de 41672 lei, dar și indemnizația membru CA al Regiei de Apă, în valoare de 84.425 lei. În afară de acestea, Vlad a mai încasat indemnizația și de la CECCAR, (Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România), în valoare de 4900 lei.

Pe ce criterii a fost numită de acționarii CNAPM în conducerea companiei, nici măcar nu bănuim!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Păcat ca sindicatul Port Autority este reprezentativ. Oare ăilalți ce fac? Noi pierdem cașcavalul?
1
1
barem e fata de treaba? o mai da si la alii? in afara di munca grea si obligatii catre psd, de cior did loz ptr par tid..
6
2
Pentru huiduma umflată , tuta de aMirela aPascal, un expert contabil inseamnă cineva care știe sa numere si atat. Făaaaaaaaa, p*****a targului, analfabeto , ști ce înseamnă expert, slugă de rahat ce ești. Mareeee cat o tulumbă și proastă pe măsură!
9
6
De ce stergeti comentariile?Jegurilor.Ce nu este adevarat ...aceasta individa este o c***a? Stroe de ce a dat-o afara din PSD Constanta?, sa astupe gura lui Dragnea, dar isi face mendrele cu ea pe la Bucuresti.Niste hahalere
19
1
Romanii voteaza de 33 de ani PSD si PNL...apoi , asteapta sa traiasca mai bine. Nu traiesc mai bine , asa ca pleaca la munca in UE . Cand vin alegerile, voteaza din nou cu PSD si PNL , pentru ca nu cred ca se poate schimba ceva si pentru ca le este frica de schimbari. Asa ca , mai bine votezi cu cei care fura , mint si inseala....sunt cei cu care , romanii imajoritari , se identifica. Apoi injura inca 4 ani si promit ca nu vor mai vota. Dar ce sa vezi , daca nu votezi , de fapt votezi indirect....numai ca tu nu alegi , spre deosebire de cei care merg la vot...... caci aleg pentru tine cei care merg la vot. Deci este ideal pentru PSD si PNL sa absentezi .
17
1
Atat timp cat statul va avea o multime de companii valoroase, de monopol, in economie, va numi politic la conducerea acestor companii oameni incompetenti, vom ramane in aceeasi stare de subdezvoltare in care baltim de 33 de ani, nu vom progresa deloc, in timp ce occidentul si alte zeci de state emergente, subdezvoltate in trecut, se vor dezvolta si ne vor lasa din ce in ce mai mult in urma; turcia care este mai aproape este un exemplu bun dar mai sunt multe altele si dupa aia ne vom indigna ca cei cu multi bani fac si impun regulile, intotdeauna nedrepte, dar ne vom indigna degeaba, faptele vor fi consumate, va fi prea tarziu
15
1
Numirile politice la companii de mare importanta economica, adesea si de monopol, sunt o bataie de joc la adresa intregii populatii si a bunului simt de 33 ani; de asta am ramas si vom ramane o tara subdezvoltata cu ce mai mare parte a populatiei in cea mai mare mizerie si cu cel mai mai mare numar de oameni emigrati de pe glob dupa siria
12
1
Dumitrache, Nea Dede si Stroe pul..ea va mai alege la interne.. si lasati vrajeala cu vedem in 2024 cum va recompensam. Ia ramaneti voi cu pensionarii vostri la actiuni ca noi astia laltii avem si altceva de facut, servicii si afaceri care cu greu le mai tinem pe picioare. Suntem cel putin 20 de persoane importante care vom pleca cu tot cu presedinti de OL si oamenii de aici la Georgescu sau Horia Tzutzuianu si voi jigodii batrane luati la m..e de mincinosi ca v-am dat forta aiurea. Competenta este ultimul criteriu cand puneti oamenii pe functii
13
2
S u g e kariciu la barisani
8
1
La vRaja e mai simplu: imparti dunga patului cu budes si ajungi k vasi , ca calut, etc… nu tre sa fii la partid
13
1
PASARYKA FACE MINUNI !! TE SALTAN VIATA!! TYTAN ICE!! ALTA VIATA!!
15
1
Pe cine sa votam? Ati votat pnl si v-ati trezit cu psd. Ce draqu ma, inca il asteptati pe Mos Craciun? Toti o apa si un pamant. Oricum, votezi nu votezi, tot ei sunt la butoane, nu ai ce face. Faci scoala, te sacrifici pentru partid, daca nu ai cooae esti tot un sclav. Trebuie sa fii fiul, nepotul, ginerele sau alte rubedenii ca sa fii la butoane. Nu conteaza ca ai terminat la Bucuresti la stat, ca vine unul de Spiru Constanta, cu un colegiu si e director la vRaja. Ce sa mai comentam, ne irosim energia. Hai Craciun Fericit!
31
0
Asta nu e nevasta lui Marinika soferul lui stroie ajuns dir. la Osim?
16
2
După ce votăm Noua Dreaptă NU O SĂ MAI FIE DINASTEA.
8
15
Vrei sa ai succes ? Te inscri in partid . Acolo trebuie sa te ai bine cu seful .Atentie mare ptr ca el se schimba des. Joc de glezne in opozitie ,atac la guvernare .Dupa ceva ani vine si rasplata .Putere, functii,consilii de administratie ,salarii mari si mai ales influenta .Fara influenta nu ies afacerile banoase. Succes la invatat .
16
0
Măcar arată bine față de oier
14
3
Haaaaa, haaaaaaaaa, haaaaaaaaa ! ,,Isus vine,,! A venit si sa oprit direct in CA al Portului Constanta. Un cocalar jucator de poker. Cica a adunat jdemii de euroi la nunta. Poi bro cu asta si cu tata te lauzi ?
21
0
Păi sunt din aceeași familie vorbesc aceeasi limbă" cea dar lăi " .... de la oi la oi ,zâmbete frumoase
22
2
Stau departe de politic. Politica este arta compromisiului. Putem deduce cat de compromisi sunt politici3nii si cei care se invart in jurul lor. Sufletul moralitatea si bunul simt sunt vandute. Nu degeaba se pune accent pe simbolistica gestului lui Iuda.
22
1
De Ctana Jr.sa avem mare grija ca daca pleaca si el se alege praful de Portul Constanta. O comoara adusa de Dumnezeu.
8
12
Intro țară bananieră in Europa orice e posibil Tara te vrea sclav Tinerii pleacă afara Cine lucrează în tară împarte banii cu statul Progres cu reziduri nu se face
28
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677