REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cum a ajuns o româncă să-l cunoască pe fostul soț al lui Kim Kardashian

Cum a ajuns o româncă să-l cunoască pe fostul soț al lui Kim Kardashian

Replica API 15 februarie 2022 | 13:18 1882

Kanye West este cunoscut de o lume întreagă fatorită muzicii sale și a mariajului plin de controverse cu Kim Kardashian. Acum se află în plin proces de divorț de mama copiilor săi și are o nouă relație cu o actriță care seamănă izbitor cu cea care i-a fost alături mai bine de șapte ani.

Kanye West

O româncă a ajuns să îl cunoască pe artist și să ajungă în anturajul acestuia. Cum a fost posibil?

Kanye West și Kim Kardashian se află la ora actuală într-un proces de divorț care se anunță a fi dificil. Kim l-a acuzat pe fostul soț de control excesiv, în timp ce muzicianul susține că Kim nu este o mamă atentă și expune copii pericolelor, scrie click.ro.

Ambii sunt implicați în noi relații de dragoste, Kim cu prezentatorul și comediantul Pete Davidon, iar Kanye cu Julia Fox, o frumoasă actriță de la Hollywood, cu forme voluptoase.

O româncă l-a cunoscut pe Kanye West

Anturajul lui Kanye este format din vedete din lumea muzicii, însă se pare că și o româncă pasionată de modă, a reușit să îl cunoască pe artist și să schimbe câteva cuvinte cu el. Tania Alexandra, o tânără pasionată de modă, l-a întâlnit pe Kanye West în culisele Paris Fashion Week și nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de artist.

Mai mult decât atât, potrivit celor de la Cancan, tânăra ar fi discutat despre modă cu Kanye și noua sa iubită! Tania a ajuns Paris condusă de dorința de a fi aproape de bărbatul iubit, un baschetbalist de origine americană. În prezent, ea urmează cursurile unei școli de profil în industria modei și participă la diferite prezentări de modă, așa reușind să îl întâlnească și pe Kanye West.

Kim Kardashian și Kanye West își aduc acuzații dure în mod public

Kim și Kanye West s-au despărțit anul trecut și, conform mărturisirilor artistului, ei ar avea custodie comună asupra celor patru copii pe care îi au împreună. Însă, Kim Kardashian nu respectă decizia instanței și îi interzice să își vadă copiii.

Kim Kardashian

Solistul este revoltat de atitudinea pe care o are fosta soție și nu ezită să o atace public. Kanye susține că mai multe persoane publice sunt de acord cu afirmațiile sale, însă se tem să vorbească în mod oficial despre asta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016