REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Cum a ajuns să fie executat un drogat din Năvodari, care a făcut praf nouă mașini!

Cum a ajuns să fie executat un drogat din Năvodari, care a făcut praf nouă mașini!

Replica API 25 februarie 2022 | 00:04 4603

În urmă cu 10 ani, era cunoscut ca un real pericol în traficul din Constanța. S-a urcat drogat la volan, de mai multe ori, cu dreptul suspendat de a conduce, a provocat mai multe accidente rutiere, patru într-o singură zi, a băgat oameni în spital… Acesta este palmaresul lui Marian Eugen B., din Năvodari, în vârstă de 46 de ani. Din pricina drogurilor, bărbatul a rămas astăzi fără un teren de peste 100 mp, fiind scos la licitație la cererea Asirom. Compania nu și-a recuperat pagubele în urma accidentelor produse de teribilist, așa că l-a executat silit.

Patru accidente, nouă mașini avariate și o persoană ajunsă în spital - asta a lăsat în urmă, după o zi petrecută la volan, un constănțean aflat sub influența substanțelor narcotice. Asta se întâmpla în anul 2012, iar după isprava sa a fost acuzat de nu mai puțin de șapte infracțiuni: trei infracțiuni de conducere sub influența produselor stupefiante sau medicamente cu efecte similare, două infracțiuni de părăsirea locului accidentului și două infracțiuni de conducere deși permisul i-a fost suspendat.

S-a urcat la volan beat, drogat și fără permis și a bușit 9 mașini

Bărbatul consumase înainte de a se urca la volan benzodiazepine (diazepam) și cannabis. Oamenii legii au reținut permisul de conducere, dar nu se impunea și reținerea constănțeanului, având în vedere că victima fusese rănită ușor. Marian Eugen Burchi nu s-a lăsat intimidat de faptul că nu mai avea permis, așa că, după câteva ore, s-a urcat din nou la volanul mașinii sale și a pornit din nou prin oraș. Pe Bulevardul Mamaia a acroșat un Matiz, apoi și-a văzut de drum. Peste jumătate de oră, pe strada Eliberării, ajuns în dreptul stației taxi, a acroșat trei taxiuri, moment în care a ajuns din nou în custodia polițiștilor, iar aceștia au aflat că tânărul a mai fost implicat într-o tamponare, în urma căreia au fost avariate patru mașini. Anterior, mai fusese condamnat pentru mai multe furturi calificate și tâlhării, de instanțele din România, Franța și Germania.

Asirom, compania la care era asigurată victima, a depus toate diligențele legale în vederea recuperării pe cale amiabilă de la Burchi a debitului creat, acesta nu a achitat suma totală de 3684 lei reprezentând plata făcută de Asirom persoanei păgubite. Așa că, l-a executat. Un executor judecătoresc i-a scos la licitație un teren din Năvodari, pe strada Câmpului, în suprafață de 126 mp., având categoria curți construcții, împrejmuit cu gard de beton

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ca a fost prins.in alte parti politia iti da motive cum ca legal nu se pot atinge de drodati
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768