REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Cum a ajuns un bărbat și victimă și inculpat, în aceeași zi

Cum a ajuns un bărbat și victimă și inculpat, în aceeași zi

Virgil STOIAN 29 decembrie 2022 | 00:00 1457

Cristi Ionuț Gorgovan a reușit o performanță greu de egalat, în domeniul juridic. Astfel, acesta a fost în aceeași zi, și inculpat dar și victimă. În dosarul în care este victimă, bărbatul a fost lovit de o altă persoană, Laurențiu Matei, în magazinul din Tichilești, iar în cel în care este inculpat, este acuzat că, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a amenințat cu moartea o persoană, în același magazin la interval de doar 20 de minute.


Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis condamnarea lui Cristi Ionuț Gorgovan la pedeapsa de 1.500 lei amendă penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare. În privința dosarului în care bărbatul este victimă, agresorul acestuia a fost condamnat 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. Sentințele au fost date pe 22 decembrie 2022 și nu sunt definitive.


Ambele fapte s-au petrecut în  magazinul din Tichilești, Hârșova. Aflat în magazin, în jurul orei 18, sub influența alcoolului, Cristi Ionuț Gorgovan a început să-i adreseze persoanei vătămate amenințări cu acte de violență, respectiv că îl omoară, fără niciun motiv. Pentru a nu degenera conflictul, victima a părăsit magazinul, Gorgovan rămânând în magazin. Câteva minute mai târziu, chiar Cristi Ionuț Gorgovan avea să fie agresat de către Laurențiu Matei care l-a lovit cu pumnul la nivelul feţei şi cu genunchiul la nivelul testiculelor, provocându-i leziuni traumatice. Cristi Ionuț Gorgovan a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul l-ar fi lovit pe Gorgovan deoarece acesta l-a acuzat că i-ar fi provocat mai multe leziuni, în urma unei căzături de pe un balot de paie.

Dacă Gorgovan a scăpat destul de ieftin în urma amenințărilor proferate la adresa consăteanului său, fiind condamnat la plata unei amenzi de 1500 de lei, agresorul acestuia, Laurențiu Matei, a primit o pedeapsă de 8 luni de închisoare cu suspendare. Nici una dintre sentințe nu sunt definitive.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436