REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum a filmat Angelina Jolie scenele geniale din Maleficent. Cât de mult s-a pus în pericol

Cum a filmat Angelina Jolie scenele geniale din Maleficent. Cât de mult s-a pus în pericol

A.F. 22 iunie 2024 | 00:00 141

Angelina Jolie a dat dovadă de profesionalism și devotament în timpul filmărilor faimosului film Maleficent. Actrița americană a interpretat pentru a doua oară rolul vrăjitoarei, o continuare a poveștii din anul 2014. 

Cum a filmat Angelina Jolie scenele geniale din Maleficent. Cat de mult s-a pus in pericol

În social media a devenit viral un filmuleț realizat în timpul filmărilor pentru film, în care s-a văzut cum Angelina Jolie a fost protagonista unor scene și ipostaze dificile, pe care le-a efectuat fără greșeală. 

Sacrificiile făcute de Angelina Jolie pentru filmul Maleficent 

Angelina Jolie a interpretat rolul ursitoarei rea, în timp ce Elle Fanning o interpretează pe Frumoasa Adormită, iar Sam Riley joacă rolul lui Dival. Producția a ajuns rapid la inimile celor de acasă, iar cele mai recente imagini cu Angelina Jolie din timpul filmărilor au făcut înconjurul internetului. 

În cadrul clipului devenit viral pe TikTok, actrița americană a făcut diverse cascadorii, a fost nevoită să fie legată și suspendată în aer pentru a bifa scene reușite din film. 

Angelina Jolie: „Întotdeauna mi-a plăcut Maleficent”

Actrița a oferit un interviu pentru Daily Mail la scurt timp după premiera filmului Maleficent. A mărturisit faptul că, privind retrospectiv, și-a dat seama de faptul că multe dintre producțiile în care a jucat nu și-ar dori să fie văzute de către copiii ei. 

„Nu mi-am dat seama până acum că din filmele pe care le-am făcut până acum, foarte puține le-ar putea vedea și copiii mei. A fost amuzant să realizez o asemenea producție pe care copii să o aștepte cu nerăbdare, să poată veni pe platourile de filmare. Au fost încântați să o întâlnească pe Elle Fanning", a declarat aceasta.

Angelina Jolie a vorbit si despre experiența de a juca alături de fiica sa, Vivienne: „A fost minunat. Am ales-o pentru că alți copii de vârsta ei s-ar fi speriat de felul în care arăt. Am repetat doar de câteva ori cu ea, însă totul a mers foarte bine", a mai explicat vedeta.

„Întotdeauna mi-a plăcut Maleficent. Nu același lucru pot spune despre Frumoasa Adormită. Pe ea si pe Făt-Frumos îi consideram plictisitori atunci când eram mică, dar cel din film este mult mai tare", a conchis Angelina Jolie, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510