REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cum a fost cerută în căsătorie Lili Sandu de iubitul ei

Cum a fost cerută în căsătorie Lili Sandu de iubitul ei

Valentina CAMARA 4 martie 2023 | 00:00 657

Lili Sandu și Silviu Țolu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și sunt părinții unui băiețel. Bărbatul a povestit momentul emoționant în care a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, chiar la Istanbul, orașul în care s-au cunoscut și au avut prima întâlnire.

Cum a fost ceruta in casatorie Lili Sandu de iubitul ei

Lili Sandu și Silviu Țolu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, dar și foarte discreți. Ei se iubesc mult, sunt părinții unui copil frumos, în ciuda vârstei de 12 ani care îi desparte. Bărbatul a dezvăluit pe rețelele de socializare cum a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

Cum a fost cerută în căsătorie Lili Sandu

Lili Sandu a avut parte de o cerere în căsătorie în intimitate, într-un loc de poveste. Cei doi s-au cunoscut în Istanbul, printr-o cunoștință comună și nu credeau că se va înfiripa ceva între ei.

Silviu Țolu a organizat o petrecere aniversară pentru iubita sa și, după ce a primit un buchet de flori în camera de hotel, acesta a îngenuncheat lângă ea și i-a pus marea întrebare, în timp ce se auzea o melodie specială.

„A fost tot la Istanbul pentru că am vrut să recreez prima noastră întâlnire. De ziua ei, în 2019, pe 28 mai am făcut în așa fel încât să organizăm o petrecere la Istanbul. Am aranjat să primească niște flori la hotel. Am scos inelul de unde era ascuns, am pus o melodie, aveam un inside joke și știam că se așteaptă să o audă atunci când se va întâmpla.

    Eram în camera de hotel, au venit florile, am scos inelul de unde era ascuns, adică într-o pereche de șosete și m-am urcat în pat, ea stătea și asculta muzică, m-am urcat așa într-un genunchi lângă ea și i-am oferit inelul”, a spus Silviu Țolu pe contul său de Instagram.

”Multă emoție...”

Silviu Țolu recunoaște că a fost emoționat în acest moment și consideră că a făcut alegerea cea mai potrivită. A simțit că are o luat o decizie importantă, alegând să fie dedicat unei singure femei.

”Multă emoție, am simțit că este una dintre cele mai mari și importante decizii din viața mea de până atunci și a fost un moment cu încărcătură emoțională foarte mare, am simțit că fac un pas mare, un pas important”, mai spus Silviu Țolu, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"m-am urcat așa într-un genunchi lângă ea și i-am oferit inelul”, a spus Silviu Țolu pe contul său de Instagram. Ce le mai place babetelor astea morcovul tanar si obedient....
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303