REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
14.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Cum a fost mutilată estetic o influenceriță de doctorul Stan Cotulbea, care nu mai e de găsit. Video

Cum a fost mutilată estetic o influenceriță de doctorul Stan Cotulbea, care nu mai e de găsit. Video

Mariana MURAT 17 septembrie 2024 | 00:00 628

Caz șocant în România! Alina Mădălina Aecoboaiei, o cunoscut influenceriță din România, a trăit clipe cumplite, după ce a fost cobaiul unei operații nereușite de rinoplastie pe care a suferit-o în urmă cu o lună. Tânăra a povestit cu lux de amănunte motivul pentru care a ajuns pe mâna medicului estetician, dar și dezamăgirea din urma operației. Mai mult decât atât, doctorul estetician Stan Cotulbea, (în vârstă de 80 de ani), cel care a efectuat operația eșuată, este de negăsit.

Cum a fost mutilata estetic o influencerita de doctorul Stan Cotulbea, care nu mai e de gasit. Video

Operațiile estetice au devenit în ultima perioadă tot mai accesibile și la modă. Totuși, înainte să vă ancorați la o astfel de schimbare, este bine sa cunoașteți toate riscurilor pe care aceasta le implică. Ultimii ani au înregistrat o creștere tot mai importantă a numărului procedurilor de estetică efectuate în clinicile particulare din România, o tendință susținută în mare parte de progresele tehnologice și de referințele pozitive ale majorității pacienților care ajung să fie supuși unor astfel de proceduri.

Alina Aecoboaiei, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România, a recurs la o intervenție de remodelare a nasului pe data de 15 august a.c.. Timpul a trecut, iar la o lună de la intervenție, aceasta a început să observe că starea sa de sănătate i se înrăutățește. Nasul, după spusele acesteia, a început să i se umple cu puroi, iar nările să ia o altă formă. Speriată de schimbările din urma intervenției, aceasta a încercat să ia legătura cu medicul estetician, Stan Cotulbea, cel responsabil de operația eșuată a tinerei, însă fără nici un rezultat. Mai mult decât atât, Alina a dat nas în nas și cu asistenta așa-zisului doctor estetician, care după spusele tinerei, a jignit-o, în loc să-i întindă o mână de ajutor. 

Haideți să vorbim despre o operație rea și cum am ajuns eu să promovez acest serviciu incompetent. Văzusem foarte multe fete pe internet operate de dumnealui. Eu nu știu dacă aceste fete au spus realitatea, dar eu m-am luat după vorbele lor. M-am programat în martie, vorbeam cu doamna asistentă pentru că nu vă puteți programa cu domnul doctor, domnul doctor am înțeles că are 80 de ani și eu nu reușesc să dau de el pentru că doamna asistentă m-a blocat. Știți de ce m-a blocat? Pentru că mi-am permis să spun că mi-au căzut firele din nas și că am puroi. Dânsa a spus că inventez și să nu mai stau cu degetele în nas și să caut scandal special pentru social media.

Cum a fost mutilata estetic o influencerita de doctorul Stan Cotulbea, care nu mai e de gasit. VideoConversația dintre tânăra Alina și așa zisa asistentă a doctorului Stan 

Nu este în regulă că este o lună deja, nasul trebuia să fie vindecat. Vreau să vă arăt cât de vindecat este. Nu pot să rămân așa este clar că acolo este infecție, simt un miros foarte urât în nas.”

„Cum mi-am permis eu să-l chem pe domnul doctor că eu caut numai scandal”

Tânăra a mai povestit că imediat după operație nu a mai reușit să dea de urma doctorului. Mai mult decât atât, aceasta a mai declarat că asistenta doctorului Stan a devenit recalcitrantă spunându-i, fără nici un fel de compasiune, că este doar o mahalagioaică în căutare de scandal. 

M-am programat în martie, nu am reușit să merg în România. Am reușit să ajung în august, eu m-am operat pe 15 august m-am operat. Am fost trimisă acasă, după aia domnul doctor nu mi-a mai răspuns la telefon, două zile am stat într-un hotel. După două zile mi-au fost scoase tifoanele din nas. M-am dus la dumneaei și am spus «Doamna asistentă, dar domnul doctor nu vine să-mi verifice nasul? Pentru că nasul meu era strâmb din momentul ăsta eu l-a văzut se vede clar uitați, o nară este așa și una așa».

Cum a fost mutilata estetic o influencerita de doctorul Stan Cotulbea, care nu mai e de gasit. VideoAlina Mădălina, tânăra operată de medicul estetician Stan Cotulbea - Rezultatul 

Iar dânsa a spus cum mi-am permis eu să-l chem pe domnul doctor, că eu caut numai scandal, că sunt o scandalagioaică, numai ea este o asistentă adevărată și eu sunt o mahalagioaică și că asta caut. Ce caut? Caut să mă consulte doctorul care m-a operat pe viu cu anestezie locală”, a declarat aceasta.

Iar dacă nu era îndeajuns, în urma unor analize amănunțite pe care Alina le-a făcut într-o clinică de specialitate, a primit un diagnostic crunt. Tinerei influencerițe i s-a localizat în nas un stafilococ, pe care cel mai probabil îl luase din clinica doctorului Stan. 

Vă duce acolo, vă pune pe un pat vă dă un cocktail apoi anestezie, eu cumva am luat și un virus, poate am și un virus în corp, poate hepatită, HIV, pot să iau orice de acolo. Acolo nu este un mediu steril și vreau să confirme fetele care au fost, fetele cu care am vorbit și au fost la fel de dezamăgite. Cred că eu am fost eșecul dumnealui și nu doar eu. Ăsta este un nas distrus, de aici trebuie să plec la un doctor adevărat. Acolo dacă mergeți domnul doctor vă operează apoi nu mai vorbește cu voi, asistenta parcă este la circ. Nu o să dau nume pentru că îmi este frică. Am fost la un control, mi s-a găsit o bacterie în nas stafilococ. Bacteria este în nas și nu în sânge, eu asta am înțeles asta vă zic”, a mai declarat tânăra Alina. 

Doctorul Stan Cotulbea, bani grei din operații eșuate 

Stan Cotulbea, în vârstă de 80 de ani, este un doctor estetician destul de cunoscut din Timișoara. El activează la Clinica ORL a Spitalului Municipal Timişoara, acolo unde este și doctor estetician. Conform informațiilor noastre, în perioada 2000-2012, a activat în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Victor Babeș, pe postul de prodecan. Însă ceea ce mulți nu știu, este că în cadrul clinicii ORL a spitalului din Timișoara făcea zilnic  între cinci şi şapte operaţii estetice de retuşare a nasului, sub diagnosticul fals de „deviaţie de sept“".

Cum a fost mutilata estetic o influencerita de doctorul Stan Cotulbea, care nu mai e de gasit. VideoStan Cotulbea- medic estetician 

Pentru fiecare operaţie, pacientul plăteşte între 500 şi 700 de euro, bani negri pentru buzunarele lui Cotulbea şi a omului său de legătură, Ioan Mocanu, asistent medical şi rudă de familie. Jurnalul Naţional a prezentat exact aceleaşi practici ilegale la clinica de chirurgie vasculară de la Spitalul Judeţean Timişoara, unde se fac implanturi de silicoane tot prin diagnostice false.

Schema este extrem de simplă. Pacienţii care vor o rinoplastie dau până la 700 de euro pentru operaţie. Ei sunt internaţi cu diagnosticul de deviaţie de sept, care se rezolvă printr-o operaţie acceptată şi decontată de casa de asigurări de sănătate. În medie se fac cinci până la şapte astfel de operaţii pe zi. Operaţiile de nas se trec ca şi deviaţii de sept, dar se fac şi operaţii platice ale lobului urechii. 

Malpraxis și alte aventuri penale

Stan Cotulbea are pe numele său un dosar penal, după ce a intrat într-un scandal internaţional. În aprilie 2006, Cotulbea a adus un specialist Orl şi un neurochirug din oraşul german Tubingen, pentru a opera tumora unui tânăr. Acesta i-a minţit pe medicii germani că are aprobarea Colegiului Medicilor Timiş, pentru ca ei să îl poată opera pe băiatul din Caransebeş. Imediat după operaţie, tânărul a decedat. Părinţii acestuia i-au făcut plângere penală lui Stan Cotulbea, dar au dat în judecată şi Spitalul Municipal. Cotulbea a aruncat însă vina asupra medicului anestezist, care a şi fost dat afară, spune Jurnalul Național.

Recenzii negative din partea clientelor

După o scurtă căutare pe internet,  activitatea doctorului Stan Cotulbea are numeroase recenzii negative. Pacienții reclamă lipsa de profesionalism dar și experiențele nefericite pe care le-au avut. 

Bună ziua! Mi-am făcut rinoplastie și efectiv mi se pare că vârful e mare pentru pentru mărimea nasului. Nu știu dacă este umflat sau așa o să rămână. Rog pe cineva dacă mă poate sfătui sau să trimit poze în privat, mă gândesc non stop doar la asta.”, a declarat una dintre clientele doctorului Stan Cotulbea. 

Cum a fost mutilata estetic o influencerita de doctorul Stan Cotulbea, care nu mai e de gasit. Video.

Cum a fost mutilata estetic o influencerita de doctorul Stan Cotulbea, care nu mai e de gasit. Video

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chizde pro.aste mutilate.
0
1
Caz șocant în r*mânia….mi s-a sculat plua.ho nebunelor botoxate rinoplasticate.silcinatele vietii.
0
1
Puscarieee
1
0
Doctor de doi lei. Cum sa faci asa ceva?
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166