REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală după „Românii au talent” 2023

Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală după „Românii au talent” 2023

A.F. 18 mai 2023 | 00:00 740

Rareș Prisacariu a câștigat „Românii au talent” 2023 și premiul în valoare de 120.000 de euro. Micuțul în vârstă de 7 ani și câteva luni a fost felicitat de reușita lui din emisiunea de la Pro TV chiar și la școală.

Cum a fost primit Rares Prisacariu la scoala dupa „Romanii au talent” 2023Rareș Prisacariu

Vineri, 12 mai, Rareș Prisacariu a fost desemnat marele câștigător de la „Românii au talent” 2023. A fost felicitat de toate vedetele Pro TV pentru reușita lui, în timp ce unii, pe rețelele de socializare, i-au contestat talentul la memorat și recitat.  

Rareș Prisacariu, despre colegii lui de la școală: „M-au îmbrățișat și m-au felicitat”

Invitat chiar a doua zi, sâmbătă, la Știrile Pro TV, câștigătorul în vârstă de doar șapte ani a dezvăluit că toți colegii lui de la școală sunt mândri de el. „De fiecare dată când am venit la școală, după ce am fost pe scena Românii au talent, m-au îmbrățișat și m-au felicitat și mi-au dat surprize”, scrie protv.ro.

Întrebat care este secretul lui, Rareș Prisacariu a spus: „Cred că am lăsat o impresie destul de bună”.

Cum a fost primit Rares Prisacariu la scoala dupa „Romanii au talent” 2023

Acum, pe Facebook, Rareș Prisacariu a dezvăluit că nu numai colegii lui de la școală sunt mândrii de el, ci și profesoarele. „Sunt oameni în viața mea fără de care nu aș fi putut să evoluez. Astăzi și în fiecare zi, aș vrea să le mulțumesc îndrumătorilor mei, doamna mea profesoară Silvia Răileanu, de la Școala de Arte „George Enescu”, Botoșani, și doamna Daniela Orășanu, învățătoarea mea de Școala Gimnazială nr. 7, Botoșani, pentru care am tot respectul și admirația.

Lor le datorez participarea mea la Romanii au talent , pentru că au crezut în mine, m-au susținut, m-au încurajat și mi-au dat aripi. Le sunt recunoscător și abia aștept să ne reîntâlnim pentru că acum fiecare dintre noi suntem în diferite colțuri ale lumii. Sunt fericit și binecuvântat să vă am alături și vă mulțumesc pentru că sunteți parte din viața și educația mea!”, e mesajul postat de curând pe pagina lui oficială de Facebook.

Cum a fost primit Rares Prisacariu la scoala dupa „Romanii au talent” 2023

Cine e Rareș Prisacariu, câștigătorul „Românii au talent” 2023

Rareș Prisacariu e pasionat de citit și de recitat. „Mă numesc Rareș Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești. Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți”, s-a prezentat micuțul în preselecțiile emisiunii „Românii au talent”.  

Și a continuat: „Am citit de mic și am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat e Mihai Eminescu. L-am descoperit prin genialitatea lui, prin poeziile lui, prin operele lui de artă. (…)

La «Românii au talent» nici nu visam să vin, mama m-a înscris și când am auzit seara că o să trec mai departe m-au trecut toți fiorii mei. Când o să văd atâta lume, juriul, o să mi se urce sângele la cap de bucurie”, a declarat Rareș, care a prezentat mai multe monologuri în emisiunea de la PRO TV, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai taiati din i-uri de la "mandrii". Este cam jenant, jurnalistilor. Aveti cenzor? Cumparati-va! V-ar prinde bine.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768