REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Cum a iertat-o Brigitte pe femeia pe care a acuzat-o că a vrut să-i distrugă căsnicia

Cum a iertat-o Brigitte pe femeia pe care a acuzat-o că a vrut să-i distrugă căsnicia

Replica API 30 iunie 2021 | 03:24 889

Cu mai bine de un an în urmă, între Brigitte și sexy-cumnățica ei, Simona Necula, a izbucnit un scandal uriaș, care s-a lăsat cu amenințări, jigniri dar și cu un proces civil. În urmă cu câteva zile, procesul s-a încheiat cu o mare surpriză.

Simona Necula, la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă

Brigitte s-a plâns că Simona Necula și Raluca Podea au uneltit s-o distrugă

Brigitte și Simona nu s-au înghițit niciodată, pe motiv că iubita de atunci a lui Relu Pastramă, rămăsese în relații foarte bune cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Cele două femei nu doar că s-au urât sincer, ci au făcut și publice părerile pe care le au una față de cealaltă.

Astfel, Brigitte a spus despre Simona Necula că ”împreună cu Raluca Podea au uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale vieții mele, în care, de exemplu, sărbătoream un an de la căsătorie”. Brigitte s-a plâns atunci că are dovezi că Simona și Raluca au încercat să angajeze interlopi să o agreseze și că a împrumutat-o de mai multe ori cu bani pe ”sexy-cumnățica” ei care i-a cerut ajutorul în situații limită.

Simona Necula, Relu Pastramă

În replică, Simona a spus că ”nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele o femeie care a întreținut relaii sexuale, altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune, unde copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare”. De asemenea, Necula a spus că va apela la justiție pentru a-și face dreptate.

Ce s-a întâmplat la tribunal?

Între timp, lucrurile s-au schimbat fundamental între cele două femei, mai ales după ce Simona a ales să nu mai facă parte din familia Pastramă. După mai mulți ani de relație cu fratele lui Florin Pastramă, ea a ”fugit” la Constanța în brațele celebrului Stila Sarafu, fostul iubit al Vicăi Blochina. Paradoxal, de la acel moment, ea și Brigitte au început să se înțeleagă mai bine.

Simona Necula

Surpriza a venit la începutul acestei săptămâni, când Simona a decis să îngroape securea războiului cu Brigitte și să-și retragă plângerea de la Tribunalul București.

”Ia act de renunţarea reclamantei pârâtei la judecata cererii principale. Ia act de renunţarea pârâtei- reclamante la judecata cererii reconvenţionale. Cu drept la recurs în 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Bucureşti”, se arată în hotărârea instanței, scrie wowbiz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677