REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cum a încercat un bărbat prins în trafic fără permis să-i fenteze pe polițiști?!

Cum a încercat un bărbat prins în trafic fără permis să-i fenteze pe polițiști?!

Victor ROTARU 3 iulie 2023 | 00:00 1698

Silviu D., având permisul suspendat, s-a urcat la volan și a apăsat puternic pedala de accelerație. Ghinionul lui au fost polițiștii care l-au surprins în trafic. Însă pentru că se știa cu musca pe căciulă, a luat-o la goană, ignorând semnalul de oprire al agenților. Silviu D. a fost prins, într-un final, însă tot nu și-a asumat vina, încercând să facă schimb de locuri cu soția sa care stătea pe scaunul din dreapta.

Cum a incercat un barbat prins in trafic fara permis sa-i fenteze pe politisti?!Foto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 31 august 2021, atunci când polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, iar la un moment dat au efectuat semnalul de oprire al unui autoturism Audi A8, care circula cu 154 km/h într-o zonă cu limită de 100 km/h. Unul dintre agenţii de poliţie, care se afla la oprire pe axul drumului, a efectuat semnal de oprire autoturismului în cauză, la acel moment fiind singurul pe sensul de mers respectiv, conducătorul auto a început să reducă viteza, a semnalizat intenţia de a opri la semnal, a rulat încet prin dreptul acestuia, iar după ce a trecut, a accelerat brusc continuând deplasarea cu intenţia clară de a se sustrage controlului. 

În momentul în care autoturismul în cauză a rulat încet pe lângă agentul de poliţie aflat la oprire, acesta a observat clar şi reţinut fizionomia conducătorului auto şi a pasagerei de pe locul din dreapta faţă. Agentul de poliţie aflat la oprire s-a deplasat la autospeciala de poliţie şi, împreună cu colegul său, au pornit imediat în urmărirea autoturismului în cauză, având contact vizual în permanență cu acesta, astfel au observat că a efectuat un viraj dreapta pe drumul care duce spre un sat şi după câţiva metri a oprit brusc, moment în care echipajul de poliţie l-a depăşit, blocându-i calea. 

A fugit de poliție pentru că avea permisul anulat

În timp ce agenţii de poliţie coborau din autospeciala de poliţie, au observat că şi persoana de sex bărbătesc coboară de la volanul autoturismului, fuge prin faţa acestuia ocolindu-l, deschide portiera dreapta faţă şi se aşează pe scaun. Agentul de poliţie l-a tras de braţ, ridicându-l din scaun şi împreună cu celălalt agent de poliţie l-au încătuşat, motivul fiind acela al neopririi la semnal şi faptul că a vrut să schimbe locurile cu pasagerul din dreapta. L-a locul opririi a sosit şi operatorul radar, iar cei trei agenţi de poliţie au procedat la conducerea conducătorului auto la autospeciala poliţiei în vederea identificării acestuia. Conducătorul auto a fost identificat în persoana inculpatului Silviu D., care a declarat că nu are acte asupra sa, iar motivul pentru care nu a oprit la semnal a fost că nu are permis de conducere. În urma verificărilor, agenţii de poliţie au constatat faptul că permisul de conducere al lui Silviu D. este anulat, motiv pentru care a fost condus la sediul Serviciului Rutier Constanţa în vederea continuării cercetărilor.

Cum a incercat un barbat prins in trafic fara permis sa-i fenteze pe politisti?!Minută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Silviu D. la pedeapsa închisorii de 6 luni, pentru săvârșirea în stare de pluralitate intermediară a infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. În urma contopirii pedepselor anterioare, Silviu D. urmează să execute o pedeapsă de 3 ani și 10 luni în regim de detenție. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si-a luat 4 ani cu executare pentru ca nu a vea permis (dar a avut, i-a fost anulat, deci stia sa conduca). In schimb, daca ave apermis valabil si omora trei oameni cu A8-ul lui, primea pedeapsa cu suspendare si o mangaiere pe crestet. Ca doar nu victimele si pagubele conteaza, conteaza doar faptul ca nu a oprit cand a vrut patrula de militie si i-a pus la munca - au trebuit sa sofeze 1 km ca sa-l prinda.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016