REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cum a reacționat Dana Budeanu după ce tânărul artist a fost supus unui val de ură

Cum a reacționat Dana Budeanu după ce tânărul artist a fost supus unui val de ură

A.F. 15 iunie 2024 | 00:00 590

Apariția lui Babasha alături de membrii trupei Coldplay a stârnit o serie de revoltă din partea publicului român. Tânărul cântăreț care a fost ales să fredoneze o manea în timpul concertului susținut pe Arena Națională din București a fost apărat însă de multe nume celebre din showbiz.

 Cum a reactionat Dana Budeanu dupa ce tanarul artist a fost supus unui val de uraDana Budeanu

Dana Budeanu și Bursucu se numără printre cele mai recente vedete din România care au venit în susținerea cântărețului. Pe conturile lor personale, au postat mesaje de susținere la adresa lui Babasha. 

Dana Budeanu: „Dansați toate mizeriile!”

Dana Budeanu nu a putut trece cu vederea valul de hate îndreptat către Babasha și a decis să reacționeze. Așa cum deja ne-a obișnuit, într-un stil tranșant, creatoarea de modă a transmis următorul mesaj: 

„Jos labele de pe Babasha! Dansați toate mizeriile până jos nobililor și vi s-a pus pe ăsta mic. Vi se droghează copiii prin boscheți și vă pute muzica!” - a transmis Dana Budeanu, printr-o postare în social media. 

 Cum a reactionat Dana Budeanu dupa ce tanarul artist a fost supus unui val de ura

Bursucu, un alt sprijin pentru Babasha 

„Bună seara! De obicei nu prea-mi place mie să-mi dau cu părerea pentru că nu sunt părelolog, dar vreau să punctez un singur lucru referitor la ce s-a întâmplat aseară, pe Național Arena, la concertul celor de la Coldplay. 

Babasha - eu nu am știut cine este Babasha, până aseară, respectiv azi, când tot TikTok-ul, tot Instagram-ul a explodat. Și vreau să-ți spun ție, Babasha, sper ca acest mesaj să ajungă la tine: bucură-te de tot ceea ce în momentul ăsta ți se întâmplă. Nu există om în România în momentul ăsta care să nu știe cine este Babasha, și încă o dată se dovedește că publicitatea negativă e mai bună decât cea pozitivă. Poate te-ai fi chinuit să scoți o sută de piese și n-ai fi avut succes, de data asta te știu toți românii, așa că profită de momentul ăsta, scoate piese mișto și dă-i înainte!” - a fost mesajul transmis recent de Bursucu, prin intermediul unui clip video postat pe TikTok, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta cine mai e?
2
0
TI G ANCA MU.ISTA pesedista, BOU deanu, isi da cu parerea la ORICE ! SENILA tatoiu, MU. ISTA BOUdeanu si RETARDATUL MILIARDAR DIN BANI PUBLICI, hadar anton, " SE PRICEP " la ORICE !!! PACALICII de serviciu, ai televiziunilor si retelelor sociale !!! MIZERIILE PESEDISTE gen BA.SINA-babasha, sa ascultati voi cu neamurile voastre de ANALfabeti, SCURSURILOR !!!
2
0
t*****a MU.ISTA pesedista, BOU deanu, isi da cu parerea la ORICE ! SENILA tatoiu, MU. ISTA BOUdeanu si RETARDATUL MILIARDAR DIN BANI PUBLICI, hadar anton, " SE PRICEP " la ORICE !!! PACALICII de serviciu, ai televiziunilor si retelelor sociale !!! MIZERIILE PESEDISTE gen BA.SINA-babasha, sa ascultati voi cu neamurile voastre de ANALfabeti, SCURSURILOR !!!
2
0
Un manelist a ghiortait o manea de c***t. Lumea a huiduit,pentru ca daca un t***n sau roman,nu conteaza,ar fi cantat ceva de calitate,ar fi fost altceva. Nu este o reactie de respingere a unei etnii,ci a unui gunoi numit impropriu muzica. Plus ca oamenii au platit ceva si au primit in plus nu o piesa noua,ci o porcarie pe care o puteau asculta la orice carciuma de interlopi.
8
0
daca nu aflam ce crede o mmmwista ordinare despre o baragladina.
16
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016