REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Cum a reacționat presa internațională după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

Cum a reacționat presa internațională după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

Replica API 8 septembrie 2022 | 12:08 4955

La doar 11 luni distanță de la „nunta anului”, Simona Halep (31 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) au luat o decizie șocantă. Celebrul cuplu s-a destrămat, astfel că cei doi vor divorța. Ruptura a fost confirmată de soțul fostului lider mondial, declarația sa fiind preluată de mari publicații ale lumii.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Toni Iuruc, pentru fanatik.ro.

Afirmațiile care au confirmat despărțirea dintre Simona Halep și Toni Iuruc a ajuns inclusiv în prestigiosul express.co.uk,. „Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar”, au titrat britanicii.

So'ii Halep-Iuruc au ajuns și pe site-ul tennis.com, care a titrat cu majuscule că „Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, după o căsnicie care n-a durat nici măcar un an”, scrie fanatik.ro

„Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înainte primei lor aniversări”, au scris și cei de la firstsportz.com.

„Simona Halep divorțează de soțul milionar”

În stilul caracteristic, americanii au profitat din plin de declarația soțului dublei câștigătoare de Grand Slam și au dat un titlu pompos în tennisworldusa.org: „Simona Halep divorțează de soțul milionar după US Open”. La fel au titrat și francezii de la tennisworldfr.com.

Vestea că Simona Halep va divorța de Toni Iuruc a făcut vâlvă și pe rețelele de socializare. Fanii de pe Twitter au comentat dezvăluirileomului de afaceri machedon.

„Simona Halep s-a despărțit de soțul ei milionar Toni Iuruc. Abia se căsătoriseră în urmă cu un an”, a postat cu tristețe un utilizator al platformei americane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era OLARYTA toata LABARTATA LABARTzOASA LARGARETA
0
0
Cum plm sa stai in pat cu cracanata aia ?
1
0
Armani mai chiari
1
0
"New balls " ha ha ha
1
0
Mouratoglou e mai teapan, Simona?
0
0
Au stat macar o luna unu langa altul?
3
0
O sa mai aibe un baiat cu fosta nevasta
0
0
Mouratoglu, Senders, Cliff etc
2
0
Anton care iti toarna in kur beton
1
0
In primul rand il cheama Anton Ciuruc.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513