REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum a reacționat Rafila în cazul pacientei trimisă acasă să ia Nurofen deși făcuse recent infarct

Cum a reacționat Rafila în cazul pacientei trimisă acasă să ia Nurofen deși făcuse recent infarct

A.F. 2 februarie 2024 | 00:00 274

O femeie cu infarct ar fi fost trimisă acasă să ia Nurofen, din spitalul Slobozia. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, spun e că în acest caz Colegiul Medicilor este suveran, conform Mediafax.

Cum a reactionat Rafila in cazul pacientei trimisa acasa sa ia Nurofen desi facuse recent infarctAlexandru Rafila

Rafila a fost întrebat, joi, despre cazul unei paciente a spitalului din Slobozia, trimisă acasă cu diagnosticul „răceală” și cu recomandarea să ia Nurofen, însă, ajunsă în stare destul de gravă la Floreasca, medicii au constatat că avea un infarct vechi de o săptămână și că nu se mai poate face mare lucru.

„Nu cunosc cazul, am auzit și eu pentru prima dată despre el azi dimineață. Trebuie evaluată situația exact legată de diagnosticul care a fost pus inițial. Lucrul ăsta ar trebui sesizat la Colegiul Medicilor din județul Ialomița. Se pot și autosesiza sau familia persoanei respective poate face o astfel de sesizare, iar noi, prin inspecția sanitară, putem să inițiem o investigație. Dar, repet, este o chestiune de natură profesională în care Colegiul Medicilor este suveran”, a răspuns ministrul.
Potrivit acestuia, cel mai corect este un dialog cu Colegiul Medicilor din Ialomița și „să vedem exact care a fost situația și bineînțeles cu ancheta administrativă internă pe care o face spitalul”, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Azi o poti suge pe la 12 dupa am treaba. Date in HINDEL sa i ti bată fata. Kkmaş pa tine
1
0
Sa fi reactionat oare!. Ma indoiesc. La infecțioase Constanta cînd a venit sa tras in poze cu noi cadrele medicale. Si conversații despre familia lui bine pusa in sistemul bugetar. Cam atiit. Si am ciuruit cîteva alune si salarii stiksuri. Am consumat cite două pahare de Franta. Si dus a fost lucruri pe au rămas la fel presa indobitocita a plecat mulțumită Ii puneau intrebari doar si doar alese ce ii conveneau
2
0
Rafi Rafi Rafila ALUPIGUS draga da da si taci. Beneficiari spit de infecțioase Constanta vor sa te iubească in gura
3
0
Cum sa fi reactionat. Păi ce acest Rafila are reacti Mai degrabă k nu Vedeti care a fost reacția acestuia la spit de infecțioase Cta. Interviuri presei stat frumi la poze Si duuus a fost. De ce a venit atunci Sa se kace pe el ca i ar pasa Si azi acel spital ii închis Zic doar atiit da frumos la presa atiit El ii o fecală Una puturoasa tare
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510