REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum a reușit o ospătăriță să fure 3.000 de euro din seiful barului în care muncea!

Cum a reușit o ospătăriță să fure 3.000 de euro din seiful barului în care muncea!

Victor ROTARU 18 februarie 2023 | 00:00 3688

Viața reală este adesea cea mai bună inspirație pentru cele mai incredibile povești de filme. Daniela Grijincu, o ospătăriță din Constanța, a furat, din două seifuri, peste 3.000 de euro, după ce a pătruns, în afara orelor de lucru, în incinta barului în care lucra, cu toate că în ziua respectivă era liberă. Ca-n filme!

 Cum a reusit o ospatarita sa fure 3.000 de euro din seiful barului in care muncea!Foto cu rol informativ

Totul s-a întâmplat atunci când un coleg de al Danielei Grijincu i-a înmânat acesteia cheile barului, motivând că și-a uitat încărcătorul la muncă, deși aceasta era în ziua liberă. Din vizionarea camerelor de supraveghere, s-a constatat faptul că Daniela Grijincu, în jurul ore 7:55, a urcat pe scările de acces către barul în care lucra, pătrunzând în interiorul acestuia, apoi s-a deplasat în zona destinată servirii clienților, unde în capătul tejghelei și-a lăsat geanta. De sub tejghea, aceasta a luat un mănunchi de chei, apoi s-a deplasat către camera unde se află seifurile, unde a stat aproximativ un minut. Ulterior, aceasta revine la geantă, după care intră în camera seifurilor, aproximativ 20 de secunde, apoi își ia geanta și părăsește barul în grabă. Aceasta a reușit să sustragă suma totală de 16.519 de lei.

Fiind audiată în calitate de martor, o colegă de-a Danielei Grijincu a declarat că în ziua furtului, în jurul orelor 8:30-9:00, când a venit la serviciu, a verificat procesele verbale de primire-predare a gestiuni, respectiv banii proveniți de la jocurile de noroc/pariuri cât și de la încasările barului, care se aflau în cele două seifuri amplasate în incinta barului, sub o scară. Cu această ocazie a observat faptul că ușile celor două seifuri erau între-deschise iar în interiorul acestora nu se afla nici o sumă de bani.

 Cum a reusit o ospatarita sa fure 3.000 de euro din seiful barului in care muncea!Minută judecătorească

Audiată în calitate de suspectă și inculpată în faza de urmărire penală, Daniela Grijincu și-a rezervat dreptul de a nu da nicio declarație cu privire la fapta reținută în sarcina sa. În fața instanței de judecată, inculpata a arătat că recunoaște acuzația ce i se aduce.

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea inculpatei Daniela Grijincu, la pedeapsa de 1 an și 3 luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
disperarea dupa bani, lait-motivul existentei feminine.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510