REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Cum a reușit Selly să facă primul milion de dolari

Cum a reușit Selly să facă primul milion de dolari

Valentina CAMARA 19 aprilie 2023 | 00:00 497

Selly este unul dintre cei mai de succes vloggeri din România, iar de curând a devenit și unul dintre cei mai bogați tineri de vârsta lui. Multă lume îl consideră un adevărat exemplu, motiv pentru care le-a dezvăluit cum a reușit să facă primul milion de dolari. După ani întregi, abia acum și-a dezvăluit secretul care i-a adus o mulțime de bani.

Cum a reusit Selly sa faca primul milion de dolari

Multă lume a auzit de el, iar mulți sunt cei care îi urmăresc fiecare sfat de viață și mai ales, în afaceri. Selly le-a demonstrat oamenilor că poți să faci minuni, chiar și atunci când pornești de jos și să reușești să fii unul dintre cei mai de succes oameni, iar grija banilor să o dai uitării.

Oamenii sunt interesați de modul în care a reușit să câștige primul milion de euro la o vârstă fragedă, în România, iar acum și-a dezvăluit unul dintre cele mai bine păstrate secrete.

Cum a reușit Selly să facă primul milion de dolari

A pornit de la câteva videoclipuri pe care le-a filmat singur în apartamentul său, pe vremea când era doar un copil. Acum duce viața pe care și-a dorit-o mereu, cu peste 1 milion de dolari în conturi.

Selly a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN, că nu a fost nimeni în spatele lui să îl împingă și nici nu a simțit vreo presiune asupra lui.

Însă, secretul din spatele succesului său a fost dorința de a evolua și profesionalismul de care a dat dovadă, mai ales când vine vorba despre calitatea conținutului de pe Internet.

Selly a pornit de la a crea conținut singur și a ajuns la o echipă întreagă de oameni, care se ocupă de fiecare detaliu ca proiectele sale să arate impecabil.

”Nu am fost împins de la spate. Eram singur, îmi montam singur camera. Eram eu cu mine și nu simțeam presiunea de a avea niște ochi asupra mea. M-am făcut remarcat pentru că am fost foarte serios, foarte riguros și nu am promis niciodată mai mult decât am făcut.

Lumea de pe această piață mă știe pe mine ca fiind un om foarte serios, transparent și sincer. Acesta a fost capitalul, ulterior am investit în firme, în propriile producții și acțiuni”, a declarat Selly, la Antena 3 CNN.

A devenit celebru în scurt timp

Selly nu s-a chinuit mult până să devină celebru, pentru că a avut o creștere la public care nu se întâmplă foarte des. Vloggerul a adunat, în puțin timp, 2 milioane de abonați, iar succesul a început să vină de la sine.

”Din 2016 până în 2019 eu am avut o creștere explozivă. De la 500 de abonați în 2016, am ajuns în 2019 să am două milioane.”, a mai spus el, conform sursei citate, potrivit spynews.ro.

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303