REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Cum a reușit soțul Laurei Vicol să facă datorii de 180 de milioane de lei la firma din Mamaia!

Cum a reușit soțul Laurei Vicol să facă datorii de 180 de milioane de lei la firma din Mamaia!

Mirela PASCAL 10 iulie 2023 | 00:00 12712

Vladimir Ciorbă, soțul deputatei Laura Vicol, se află în fruntea unei firme cu profil imobiliar care a înregistrat rezultate remarcabile. Firma de la Constanța, însă, aproape că a băgat-o în faliment. Astfel, profitul companiei, de milioane de lei, s-a dublat în ultimul an.  Puternic contestată de opoziție, numirea Laurei Vicol în fruntea Comisiei Juridice a Camerei Deputaților s-a produs pe 25 noiembrie 2021. Susținută de PSD, avocata de 46 de ani este căsătorită cu omul de afaceri Vladimir Ciorbă. Ciorbă este un afacerist de succes, cu un palmares de firme, inclusiv pe litoral.

Cum a reusit sotul Laurei Vicol sa faca datorii de 180 de milioane de lei la firma din Mamaia!
Vladimir Ciorbă, soțul Laurei Vicol, este unul dintre cei mai potenți financiar afaceriști din România. Deține o sumedenie de firme, însă cea mai cunoscută este Nordis Management, în baza căreia a construit, pe bandă rulantă, blocuri pe litoral. În Mamaia, Ciorbă deține complexul de lux Nordis, ale căror apartamente de lux se vând cu prețuri pe măsură. În urmă cu doi ani, Ciorbă a înființat Nordis Mamaia, o societate care a reușit performanța de a acumula, într-un timp relativ scurt, datorii de aproape 180 de milioane de lei. Doar în primul an de la înființare a avut 100 de milioane de datorii. Cât despre profit, nici vorbă. Nordis Mamaia are ca acționar majoritar firma Nordis Management, firmă la care Ciorbă deține 44 % din acțiuni, iar Alexandru Mihai doar 8 %, în timp ce MAPP Development SRL are 46 % din acțiuni, unde acționar majoritar e același Postoacă Gheorghe Emanuel.

Cum a reusit sotul Laurei Vicol sa faca datorii de 180 de milioane de lei la firma din Mamaia!

Așadar, cu datorii de aproape 180 de milioane de lei la firma din Constanța și 167 de milioane de lei la Nordis, despre Ciorbă nu putem spune că o duce rău.  Potrivit declarației de avere a deputatei Laura Vicol, soția lui Ciorbă, acesta din urmă a încasat, anul trecut, dividente de 10 milioane de lei.

Cum a reusit sotul Laurei Vicol sa faca datorii de 180 de milioane de lei la firma din Mamaia!

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti mai sus situatia fiscala conform Ministerului de Finanate. 180 milioane datorii, cifra de afaceri 10.000 lei, doar 1 singur angajat declarat cu carte de munca. Totul este solid si este plin de proprietari NORDIS! :)))))))))))) sute de executari silite, sute de procese doar anul acesta. Informatia este publica pe portal.just.ro
4
0
Sunt proprietarul a doua apartamente in complexul Nordis. Sunt intabulate pe numele meu si inregistrate legal. Cand citesc toate tampeniile astea chiar nu inteleg scopul.
1
1
Uitati.va ce uitaturi chiorase spre portofelul clientului au cei doi parveniti peesede
3
0
E bine sa stiti ca in imobiliare semnarile de ante-contracte figureaza ca datorii pana se semneaza contractele finale.
3
2
daca nu ar fi un material din pix, la cerere, v-ati fi dus sa va documentati la locatie sa vedeti ce s-a construit. stiti macar unde sunt cladirile?
0
3
E un ponzi de genul Caritas. Mii de oameni au inivestit, iar pana acum nu au livrat nimic. Ridica blocurile dar fara compartimentari, finisaje. Le abandoneaza, dupa care trec la alt proiect. Nu e nici un apartament locuit din tot ce vinde Nordis. Ma mir cum de nu se sedizeaza DNA-ul? Ah, am uitat - Vicol! :))))
14
0
militia s-a sesizat?
7
1
Doamne, ce de oameni de calitate ...unu și unu, toți penali, sclavii banului ,niste saracii
13
2
Grupari infractionale care practica evaziunea fiscala sub acoperirea legii complici fiind serviciile secrete, judecatori, procurori care primesc toti shpaga. Laura Vicol-PSD se plange apoi in Comisia juridica de problemele din Justitie.PSD fura PSD se plange ca nu sunt bani la buget si trebuie puse impozite pe romani ca au prea multi bani.
18
1
laura vicol l-a terminat si pe Ciobanu ....partenera de "afaceri ".
11
1
Urmeaza teapa NORDIS cu apartamente platite si neterminate. Politica se face cu bani de praduiala. Doamna deputat Vicol este buna prietena cu Udrea, Bica, Cocos si alti hotomani de anvergura. In timpul liber aranjeaza legi comisia juridika.
24
2
Draga m****a. O sa te rog sa citesti cu atentie articolul pe care l-ai scris. Nu stiu cum poti sa te numesti jurnalist...
6
21
Clan de mafioti in r*mânia toți cu dedicații la partide Dacă făcea afaceri de genul asta în vestul Europei avea averea confiscată In r*mânia guvernul nu are bani mai baga niste taxe la fraieri Iar mafia lucrează cu partidele
25
2

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166