REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum a sărbătorit Cristi Borcea de ziua lui de nume

Cum a sărbătorit Cristi Borcea de ziua lui de nume

Valentina CAMARA 27 decembrie 2022 | 00:00 399

Dublă sărbătoare în familia lui Cristi Borcea! Fostul acționar de la Dinamo și fiul lui, Milan Cristian, și-au sărbătorit ziua de nume, iar Valentina Pelinel a postat o imagine emoționantă cu familia ei pe rețelele de socializare, dar și un mesaj.

Cristi Borcea se poate mândri cu frumoasa lui familie, iar afaceristul împreună cu soția lui, Valentina Pelinel, dar și copiii au petrecut zile împreună de Crăciun, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare.

Cristi Borcea, dublă sărbătoare în familie

Cristi Borcea împreună cu fiul lui, Milan Cristian, și-au sărbătorit ziua de nume, iar Valentina Pelinel a postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare și fanii au fost cei care au luat cu asalt secțiunea de comentarii și le-au transmis celor doi numeroase mesaje emoționante. ''Cristian și Milan Cristian'', a scris Valentina Pelinel pe rețelele de socializare.

Valentina Pelinel, detalii din casnicia cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars detalii din căsnicia cu Cristi Borcea. Vedeta a declarat că are ajutoare atunci când vine vorba de creșterea copiilor, asta pentru a avea mai mult timp pentru ea, dar și pentru soțul ei.

„Avem ajutoare (n.r pentru copii), dar e logistică, organizare. Avem timp și pentru noi, și pentru copii. Mie nu îmi place să mă las pe mine, în niciun caz, îmi place să-mi acord timp pentru sport, pentru soțul meu, în primul rând, să avem timpul nostru împreună și pentru copii, să pot să merg și la sală, la un tratament.

Adică niciodată nu m-am lăsat pe mine deoparte pentru că dacă eu sunt bine, și în familie e bine, și copiii sunt bine și mă simt fericită”, a mărturisit Valentina Pelinel, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510