REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Cum a scăpat preotul Visarion Alexa de opt acuzații de hărțuire sexuală

Cum a scăpat preotul Visarion Alexa de opt acuzații de hărțuire sexuală

Virgil STOIAN 10 martie 2023 | 10:39 3534

Preotul Visarion Alexa se poate considera extrem, extrem de noros. Subiect al unui uriaș scandal în Biserica Ortodoxă Română, Visarion Alexa s-a curățat ca prin minune de multe din acuzațiile de hărțuire sexuală care i s-au adus. Numai că la mijloc nu e vorba de nicio minune, ci de legislația din România.

Cum a scapat preotul Visarion Alexa de opt acuzatii de hartuire sexualaVisarion Alexa

Acuzațiile au dispărut ca prin minune!

Pe scurt, pe numele preotului au fost depuse nu mai puțin de nouă plângeri în care era acuzat de hărțuire sexuală! Opt dintre acestea s-au clasat, asta pentru că termenul până la care putea fi făcută o reclamație la poliție se prescrisese. La fel s-a procedat și în cazul preotului Cristian Pomohaci, care a scăpat de acuzațiile de pedofilie strict pentru că acestea s-au prescris! Acum, Visarion Alexa mai e judecat numai pentru o acuzație de hărțuire sexuală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Minunea dispariției sa fie codul penal?:)
0
0
Neamurile lui Gigi Gangsterul Bisericii
3
0
Taci dracu cu comentariile de 2 lei , oamenii sunt de neatins
0
2
bravo BOR, puneti-i pe judecatori sa va execute si cate-o beregata cu ocazia achitarii. Asta inseamna putere. Putere in Romania au BOR si SRI, restul se uita si o s ug.
18
0
Logic ca a scapat prin o minune doar eu am toti judecatorii credinciosi la mana dau doua telefoane fac o spovedanie am rezolvat cazul.
14
3
Pai normal ca scapat si preotul asta si pedofilul Pomohaci,pentru ca astia au fost zeci de ani preoti si cunosc putregaiul din interiorul popimi B.O.R.si au pastrat probe cu care puteau arunca in aer preoti din BOR si superiori preotilor,dasta au pastrat probe excroci,pentru ca stiau ce fac si ce au spus ei atunci:"lasa sa am eu dovezi pentru ca ceace fac este sub incidenta legi si daca sunt prins sa am cu ce sa ma apar,adica sa imi shantajez superiori cu dezvaluirea adevarului din BOR",nu sunt sigur dar la cate sau vazut si sau auzit despre preoti colaboratori cu securitatea comunista care acum sunt episcopi sau innaltpreasfintiti,orice este posibil.
19
3
Pentru ca justiția din r*mânia e la nivelul clasei politice. Adică jos. Mizerabili!
24
1
O fi sau nu adevar in acuzatiile alea,nu stiu. Oricum ar fi,barbatii cu ceva notorietate pozitiva ar trebui sa fie foarte atenti,pentru ca e la moda ca tutele sa se dea hartuite pentru a obtine bani sau o faima de victime ,sa fie si ele validate ca frumuseti . Asa cum exista ticalosi,exista si ticaloase. In rest,numai de bine.
14
9
Pentru ca r*mânia...
10
1
a negociat cu cine trebuie atunci cand a fost strans cu surubul, aveau aia ceva de luat de la el, asta a cedat si gata..........
14
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166