REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cum a vrut să scape de arest mama criminalului de la 2 Mai?!

Cum a vrut să scape de arest mama criminalului de la 2 Mai?!

Mirela PASCAL 15 octombrie 2023 | 00:00 2395

Așa cum Replica a anunțat recent, Miruna Pascu rămâne în arest pentru încă 30 de zile! În ciuda strategiei pregătite și a lacrimilor vărsate în fața instanței, mama beizadelei drogate nu a reușit să convingă magistrații. Însă, cum a încercat mama lui Pascu să scape de arest?!

Cum a vrut sa scape de arest mama criminalului de la 2 Mai?!

Mama lui Vlad Pascu a invocat în fața judecătorilor probleme de sănătate și un copil de crescut, crezând că magistrații vor fi înduplecați și o vor lăsa liberă. N-a fost așa, însă! Arestul preventiv vine la câteva zile după ce Tribunalul București înlocuise măsura cu controlul judiciar.  Miruna Pascu a jucat un rol lacrimogen, a plâns în fața judecătorilor, invocând faptul că este epuizată din toate punctele de vedere. Mama drogatului criminal și-a recunoscut faptele, spunând că regretă că a șantajat martorul din dosar pentru a face declarații în favoarea băiatului ei. Însă, strategia și regretele nu au funcționat. Miruna Pascu nu a convins instanța și rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La pujkarie au pateu?
2
0
Alta penala ordinara pe care o apuca toate durerile cand aude de puscarie,auzi fa tzatzo cand incalcai legea premeditat ar fi trebuit sa te gandesti ca pentru asha ceva o sa ajungi la puscarie,acum vorbeste cu avocatul tau sa gaseasca alta vrajeaala caci astia daia sunt platitzi de penali ca tine nu ca sa spuna adevarul ci sa spuna adevarul penalilor care penali uni dintre ei cu ajutorul unor judecatori coruptzi au si scapat de puscarie si ce copil ai de crescut caci drogalaul criminal nu locuia cu tine demult iar acum nu este cazul caci or sa aiba altzi grije de el si pe timpul procesului si dupa ce v-a ajunge la puschcarie pentru ca a omorat doi copiii,ca la fapta asta sau mai adaugat intre timp si altele asta este cu atat mai rau pentru Vlad Pascu.
1
0
Nu e doar mama de criminal e si o " money laundering b itch" sau "masina de spalat cu program de spalare manuala in familie" ,pentru cine?
1
0
O fi frumos sa te stie o tara intreaga drept mama la criminal ? Well done, Miruna. Esti celebra.
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016