REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
27.4° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Cum alegi cea mai bună casă de pariuri online?

Cum alegi cea mai bună casă de pariuri online?

Virgil STOIAN 29 iulie 2024 | 12:41 435

Alegerea unei case de pariuri este un pas tratat cu superficialitate de mulți amatori de pariuri sportive, în special de cei ocazionali. Vorbim totuși despre o distracție care implică mize reale, așa că nu e rău să fim mai atenți la alegeri. Profitul sau pierderile pe termen lung depind de mai multe aspecte oferite de o casă de pariuri.

Cum alegi cea mai buna casa de pariuri online?

Asigura-te că respectiva casă este licențiată în România

O casă de pariuri licențiată în România prezintă încredere 100%. Asta datorită ONJN, un   organism desemnat să se ocupe de autorizarea, controlarea și monitorizarea caselor de pariuri. Casele licențiate în România nu își permit să comită vreo greșeală legată de securitatea datelor sau de refuzul de plată către un utilizator. În caz contrar, riscă o amendă substanțială sau chiar să își piardă licența.
În prezent, sunt ceva mai mult de 30 case pariuri licențiate în România, iar acestea pot fi consultate pe site-ul ONJN. De asemenea, o casă de pariuri licențiată ar trebui să informeze asupra acestui lucru în subsolul paginii principale a site-ului.
În general, site-urile de pariuri care nu sunt licențiate în România nu permit accesul utilizatorilor români pe pagină. Sau în orice caz, nu le permit să se înregistreze. Mai sunt însă și câteva excepții. Prin urmare, ar trebui să te informezi dacă o casă de pariuri, mai ales una mai necunoscută, are licență ONJN, în cazul în care dorești să îți creezi un cont la aceasta.

Studiază oferta casei de pariuri

În alegerea unei case de pariuri ar trebui să primeze oferta disponibilă. Mă refer aici în special la oferta pe sporturi, meciuri, competiții, dar și la oferta pentru pariuri live. O casă de pariuri decentă ar trebui să prezinte zeci de sporturi dintre care să poți alege.
La competițiile importante de fotbal, ar fi ideal să găsești mai mult de 100 opțiuni de pariere pentru un meci. Totodată, o casă de pariuri ce se respectă va oferi peste 50 opțiuni de pariere pentru un meci de tenis din circuitul ATP / WTA. O partidă importantă din alte sporturi de echipă ar trebui să dispună și ea de zeci de opțiuni de pariere. Aici mă refer atât la oferta pre-live, cât și la cea live.
Cum alegi cea mai buna casa de pariuri online?


Consultă bonusul de înregistrare, dar și condițiile de rulaj


Dacă oferta de pariuri ți s-a părut mulțumitoare, poți trece la următorul criteriu în alegerea unei case de pariuri. Este vorba de bonusul de înregistrare. Sigur, nu toată lumea este interesată de acest aspect când își creează cont la o casă de pariuri. Cei care sunt însă tentați de idea de a încasa un bonus de înregistrare ar fi bine să se intereseze de câteva aspecte.
Un bonus mare de înregistrare este tentant de acceptat, însă fii atent și la condițiile de rulaj ale bonusului. S-ar putea ca aceste condiții să fie mai dificil de îndeplinit. Sigur, dacă o casă de pariuri oferă bonus foarte mare la înregistrare, aceasta trebuie să-și ia câteva măsuri de siguranță. În acest fel, va reduce șansele tale de a genera profit la sfârșitul rulajului. Astfel, va stipula condiții mai grele de rulaj. Acestea se referă, în general, la cota minimă, însă pot viza și numărul maxim de zile în care trebuie rulat bonusul sau miza maximă admisă pentru un pariu.
În cazul în care casa de pariuri oferă bonusul de înregistrare sub formă de freebet, interesează-te care e cota minimă admisă pentru utilizarea acestuia. Valoarea freebet-ului trebuie rulată o singură dată, astfel că, teoretic vorbind, condițiile sunt mai ușoare decât cele pentru un bonus cu rulaj.

Analizează și compară cotele

Un criteriu foarte important, neglijat însă de multă lume, îl reprezintă cotele. O cotă mare crește șansele generării de profit pe termen lung. De aceea, înainte de a-și crea cont la o casă de pariuri, un parior bun studiază oferta caselor de pariuri și compară cotele unor evenimente. Apoi se înregistrează la casa de pariuri ce oferă cele mai mari cote pentru un eveniment. Sau, cu alte cuvinte, la cea care au o marjă de profit cât mai mică.
Dacă iei în calcul un singur bilet, poate nu vei fi impresionat de diferența de cotă totală existentă între diferite agenții, însă situația se schimbă dacă privești altfel lucrurile.
Să spunem că plasezi zilnic un bilet în Cota 2 la două agenții de pariuri diferite. Dacă notezi cotele și faci un calcul total la finalul unei luni, o să înțelegi mai bine de ce merită să fii atent când alegi agenția cu cele mai mari cote pentru pariurile tale preferate.
Marja de profit este comisionul pe care o casă de pariuri îl oprește pentru propriul profit. În ultimul timp, tot mai multe case de pariuri prezintă câteva evenimente pe zi cu marja 0% pentru rezultatul final. Asta înseamnă că operatorii renunță la propriul comision pentru a le oferi jucătorilor cote cât mai atractive. Ar fi ideal, așadar, crearea unui cont la o casă de pariuri care să prezinte în ofertă evenimente cu marjă 0%.
Cum alegi cea mai buna casa de pariuri online?

Transmisiunile în direct sunt de ajutor

Să ne îndreptăm acum atenția către pariurile live. O casă de pariuri de top acordă mai multe avantaje jucătorului când vine vorba de pariuri live. Unul dintre ele, poate cel mai important, îl reprezintă oferirea de transmisiuni în direct.
Posibilitatea vizionării în direct a unei partide îndeamnă mulți pariori să mizeze pe respectivul meci. Vizionând partida, aceștia își pot da seama mai ușor de cursul jocului și vor fi tentați să parieze. Așadar, în cazul în care ești tentat de pariurile live și de fluctuația cotelor din timpul unei partide, o casă de pariuri care să dispună și de live streaming (transmisiuni live) ar fi ideală.
Mai sunt și alte criterii în alegerea unei case de pariuri, însă acestea par cele mai importante. Altele se pot referi la bonusuri și promoții pentru toți utilizatorii, bonus fără depunere la înregistrare, la funcțiile suplimentare oferite de o casă de pariuri, la metodele de plată sau la modalitățile de contact.

Jocurile de noroc sunt dedicate în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani. Fii responsabil!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516