REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
22° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cum arată avionul închiriat de Iohannis

Cum arată avionul închiriat de Iohannis

Valentina CAMARA 9 martie 2023 | 00:00 895

Președintele Klaus Iohannis se află, începând de luni, într-o vizită oficială în Japonia, în cadrul căreia s-a întâlnit cu împăratul Naruhito şi împărăteasa Masako, la Palatul Imperial. Președintele Iohannis se va întâlni, la sediul Guvernului Japoniei, cu premierul Fumio Kishida, unde va semna Declaraţia comună de instituire a Parteneriatului Strategic dintre România şi Japonia.

Cum arata avionul inchiriat de Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a mers în vizita oficială din Japonia la bordul unui avion privat care a fost închiriat de la compania luxemburgheză Global Jet, scrie Boarding Pass, un site specializat în domeniul aviației.

Cum arata avionul inchiriat de Iohannis

BoardingPass a prezentat imagini cu avionul privat închirat de Klaus Iohannis

BoardingPass a prezentat fotografii de la aeroportul Haneda din Tokyo (Japonia) cu sosirea avionului privat cu care a zburat președintele României în Japonia.

„Boeingul 737-900ER în configurație BBJ (Boeing Business Jet) aparține companiei luxemburgheze Global Jet. Cu acest avion, președintele țării a călătorit pe ruta București – Sibiu – Tokyo Haneda în 4-5 martie 2023. Deoarece autonomia avionului este insuficientă pentru un zbor fără escală din Sibiu până în capitala Japoniei, piloții ai efectuat o oprire pentru realimentare în Baku (Azerbaidjan).

Durata zborului dintre București și Sibiu a fost de 31 de minute, cea a zborului dintre Sibiu și Baku a fost de două ore și 48 de minute, iar zborul dintre Baku si Tokyo a avut o durată de nouă ore”, se mai arată în postarea de pe social media.

Iohannis a zburat cu un Boeing 737-900ER(BBJ) Global Jet

Reprezentanţii BoardingPass: „Acesta este interiorul Boeingului 737-900ER(BBJ) Global Jet cu care președintele României călătorește în Japonia și Singapore. Capacitatea sa de transport este de numai 19 pasageri. Cu acest avion, președintele țării a călătorit pe ruta București – Sibiu – Tokyo Haneda în 4-5 martie 2023.

Deoarece autonomia avionului este insuficientă pentru un zbor fără escală din Sibiu până în capitala Japoniei, piloții ai efectuat o oprire pentru realimentare în Baku (Azerbaidjan)”, mai notează sursa citată mai sus.

FlightRadar, despre traseul președintelui

Flightradar este un site web care permite urmărirea în timp real a poziției avioanelor aflate în zbor. Avionul a decolat de pe aeroportul Otopeni pe 4 martie, la ora 7.37 PM, la ora planificată (STD – scheduled time of departure). A aterizat la timp, la ora 8.07 la Sibiu. De aici, aeronava a decolat cu o întârziere de 32 de minute din Sibiu către Baku (ATD – actual time of departure), potrivit datelor Flight Radar. Trebuia să aterizeze la ora 12.47 AM, însă aeronava președintelui a ajuns abia la ora 1.20 AM. Din Baku, aeronava a decolat din nou cu întârziere, în loc de ora 2.00 AM, la ora 3.42 AM. A ajuns pe 5 martie, ora 5.46 PM în Tokyo, pe aeroportul Haneda.

Avionul este încadrat la categoria VIP și poate găzdui 19 pasageri. „Cabina acestui uimitor avion VIP are un spațiu amplu, intimitate și posibilitatea de a te bucura de fiecare moment, de la relaxare în lounge-ul VIP, până la vizionare de filme în sala cinema și la o cină de cinci stele”, potrivit descrierii site-ului.

Boeing BBJ3 este una dintre cele mai recente și mai mari variante ale liniei Boeing 737

Cabina acestui uimitor jet privat VIP pentru 19 pasageri oferă spațiu amplu și posibilități de intimitate pentru a vă bucura de fiecare moment, de la relaxare în lounge-ul VIP până la vizionarea de filme în sala de cinema până la împărțirea unei cine de 5 stele și reîncărcarea bateriilor cu o atmosferă relaxantă. dormi în cabina principală. Cu sediul la Paris (Le Bourget). Disponibil pentru închiriere. Cel mai bun tarif de charter cu jet privat de afaceri, potrivit evz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar spune: Ce inseaman sa fii sclavul sclavilor, pai, LA ce resurse a avut tara asta? AUstriecii au pus mana pe bogatiile tarii, nemtii pe comertul alimentar, ikea pe pdurile tarii, romanii? la ce capete de lemn suntem noi ca natie... ne meritam soarta
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303