REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte și Florin Pastramă

Cum arată invitația de nuntă a lui Brigitte și Florin Pastramă

Replica API 5 iunie 2019 | 00:00 485

Brigitte și Florin Pastramă

Mai este doar o lună până la marele eveniment din viața lui Florin Pastramă și a lui Brigitte. Cei doi fac nuntă cu 400 de invitați și așteaptă cu nerăbdare ziua în care brunet va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

„Eu mi-am păstrat numele de Năstase, pentru a nu reveni la numele de Sfăt. Sfăt este numele soțului meu decedat. Mi s-a părut normal să păstrez numele ultimului meu soț. Eu fac lucrurile așa cum este normal. Nu cred că a sta foarte mult în concubinaj este ok’, a spus Brigitte la ProTV.

Mesajul de pe invitația celor doi este unul emoționant. „Noi Brigitte și Florin, cu voia Lui Dumnezeu și binecuvântarea părinților noștrii, am hotărât să ne unim într-un singur destin în fața Lui Dumnezeu”, scrie pe invitația de nuntă a lui Brigitte și Florin Pastramă.

„Va fi o nuntă foarte mare, cu peste 400 de invitați, pe pajiște, în stil american, totul în aer liber. Brigitte va avea o singură rochie de mireasă, nu se va schimba de mai multe ori. Una și bună, spune ea. Încă nu s-a hotărât, are câteva variante din care va alege, dar va fi un model clasic. Nu va fi o nuntă cu tradiții românești, Brigitte a spus deja că nu vrea să fie furată. Cât despre invitați, vor participa toți prietenii apropiați. Noaptea nunții nu va exista, pentru ei noaptea nunții a fost în Fermă. Dar luna de miere va fi în Maldive”, a declarat o prietenă de-ale vedetei, pentru VIVA!

La sfârșitul lunii mai, Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil, iar la eveniment au venit prietenii și familiile celor doi.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai oameni buni, dar Pastrama stie sa scrie ? Sau sa citeasca ? Cine i-a facut invitatiile ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510