REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum arată iubitul Danielei Crudu. Bărbatul poartă un ceas luxos de peste 100.000 de euro

Cum arată iubitul Danielei Crudu. Bărbatul poartă un ceas luxos de peste 100.000 de euro

Replica API 17 iulie 2019 | 00:00 1209

Daniela Crudu

Dacă vă întrebaţi ce mai face Daniela Crudu de când nu mai este asistenta lui Dan Capatos, răspunsul l-am găsit la ea pe conturile reţelelor sociale şi am văzut că nu o duce rău deloc. Bruneta, care recent şi-a mai făcut o operaţie estetică de subţiere a taliei, le ridică tensiunea turiştilor cu formele obţinute în cabinetul medicului estetician tocmai în Brazilia, acolo unde se află în vacanţă. Şi cum Crudu se afişează numai cu bărbaţi potenţi financiar, aşa a făcut şi acum, partenerul ei etalând un ceas de peste 100.000 de euro.

Daniela Crudu se distrează vara asta în Brazilia, dar până să ajungă să-şi etaleze posteriorul bombat şi sânii siliconaţi pe plajă, bruneta a fost surprinsă cu iubitul ei la mall, în Bucureşti. Îmbrăcată sport, într-un top cu vedere la buric şi la talia sculptată la estetician, bruneta şi bărbatul care o însoţea au mâncat la un restaurant din centrul comercial, apoi au plecat către casă. La ieşire, iubitul brunetei a fost cel care s-a urcat la volanul maşinii Danielei Crudu, după a aşezar pungile de cumpături.

Tânărul a optat şi el pentru o ţinută casual cu tricou şi jeanşi. El a vorbit la telefon până la maşină. La plaja de la care recent a publicat imagini Daniela Crudu, iubitul ei poartă un ceas, care i-a făcut pe toţi să se întreba dacă bruneta este cuplată cu vreun miliardar.

În imaginea cu pricina din care fanii au văzut posteriorul Danielei, multora le-a sărit în ochi ceasul bărbatului, un model Richard Mille Felipe Massa Flyback Chronograph, cu curea galbenă, care dacă este original atunci preţul lui este ameţitor şi se ridică undeva la aproape 130.000 de dolari. O adevărată avere!

La vârsta de 17 ani își punea silicoane pe semnătura tatălui. La 28 de ani le-a înlocuit cu unele un pic mai mari. Dornică să-și facă și față de păpușă, Daniela Crudu și-a augmentat buzele și a apelat la stomatologi pentru fațete dentare. Şi-a operat şi nasul, şi guşa, dar recent bruneta și-a mai găsit un cusur. Nemulţumită de talia ei, fosta asistenta tv a optat pentru o nouă intervenție denumită liposculptură. ”Sunt foarte bine. Sunt fericită pentru că mi-am îndeplinit visul. Eu sunt foarte agitată, am avut chef de plimbări după operație. Nu m-a durut nimic, abia aștept să văd rezulatul final”, mărturisea Daniela Crudu la scurt timp după intervenţie.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici pe fetele astea ca Daniela nu le intereseaza frumusetea,scoala sau tineretea ci doar potenta financiara a iubitului,nici el nu o vede pe Cruduta decat ca pe un obiect cu care se poate mandri atat,nimic mai mult.
4
1
Baiatul e sarac cu duhul. Nu poti sa fi destept si sa te afisezi cu prostituate, doar pt ca presa le face reclama deoarece astea le dau bani. E o persoana cu IQ ca al fotbalistilor, care vrea reclama si el, vrea si el sa fie bagat in seama, si atunci a gasit modalitatea. Banii probabil ca sunt ai lu tasu, care probabil e un abonat la banii de la buget, sau e o imitatie a ceasului original. Si Monica Tatoiu ne spunea de multe ori cum aproape toate toalele ei f elegante si apreciate de presa sunt din secon hand.urile din Franta.
4
0
D. Crudu aceasta Ferrari a parcului de vietati din Romania. Un exemplu de "cariera". Din pacate multe o urmeaza vazand "succesurile" ei. Baiatul ala cu ceasu cum a facut averea?? Pare cam prea tare ...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510