REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
18.4° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Cum arată iubitul transexualului Delia Rexha, după bătaia din parcul de la Far!

Cum arată iubitul transexualului Delia Rexha, după bătaia din parcul de la Far!

Mirela PASCAL 15 noiembrie 2022 | 00:00 4865

Delia Rexha a venit, împreună cu iubitul, să petreacă câteva zile romantice la mare. Deși spera la vacanța de vis, iată că aceasta s-a transformat într-un coșmar, după ce ar fi fost atacați în parcul de la Far de un bărbat musculos. Iată cum arată Luis, după loviturile primite!

Luis, iubitul transexualului Delia Rexha a mâncat o bătaie zdravănă, zilele trecute, în parcul de la Far. Deși acesta susține că bătăușul a fost cel care a deschis conflictul, martorii spun că Delia și iubitul ei ar fi dat startul. Cine a început, va stabili poliția, dacă s-a formulat plângere. Până una alta, uitați cum arată Luis după bătaia primită!

Reamintim că vineri, Delia și iubitul ei au fost implicați într-un scandal în parcul de la Far. Delia ne-a declarat că mergea la un magazin din zona Far pentru a face cumpărături. La un moment dat, a observat că o tânără, care era însoțită de un grup de alte fete, făcea un tiktok. Fiind convinsă că i-a filmat și pe ei, i-a cerut politicos, spune Delia Rexha, să șteargă filmarea, moment în care adolescenta l-a chemat pe tatăl ei.

Acesta, având asupra lui o armă albă, a mai spus ea, a început să-i care pumni și picioare bărbatului.”I-am cerut frumos să șteargă filmarea, pentru că sunt persoană publică și nu vreau să apar pe TikTok la ea. Aceasta l-a chemat pe tatăl ei, care a venit cu un cuțit. L-a luat la bătaie pe iubitul meu, Luis, pe mine era să mă nimerească cu cuțitul în șold”, a  spus, pentru Replica, Delia Rexha.

Potrivit martorilor, altfel ar fi stat lucrurile. Aceștia spun că tatăl a venit pașnic să stea de vorbă cu cei doi, numai că Delia și Luis ar fi provocat scandalul. Tot martorii mai spun că, de fapt, cuțitul îl avea Luis. Mai mult, spun cei doi ar fi fost puțin... euforici.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana acum nu s-a vazut nici-o miscare din parte lu Noua Dreapta
4
0
Bai are valoare Delia ce știți voi ...se pise pe voi ..ea a făcut asta sa scoată lovele după voi sa o loviti
1
4
Votăm Noua Dreaptă și scapam si de t***n si de poponari.
9
1
Asa arata gura bulanu lui, i-a umplut gura transexuala aia care se și prostituează prin oraș tot blocul știe cum ii veneau la ușa bulangiu.nu o mai tot dati ca vai ce a pățit bulanu ala spart de țigancă aia cu poala
7
3
Doamna Delia este doamna cu poola sau domn cu pii.da. E mare dilema.
11
1
Gipsani din zona Far...bingo-bongo cu tacamuri in buzunar. Exista smecheri de oras (adica cu notorietate in tot orasul ), smecheri de cartier ( cu notorietate doar in cartier ) , smecheri de strada ( cu notorietate doar pe strada lor ) si sme heri de bloc sau de poarta , cu notorietate doar in fatza blocului sau a portii lor. Asa e si gipsanul de la Far....un luzar amarat si frustat , care ataca anual.
7
0
Agresorul nu e la prima fapta. In vara a iesit cu un cutit la un cuplu si a inceput sa-i ameninte. De la ce a pornit? Fiica agresorulu a amenintat un copil cu bataia. Cuplul a luat apararea copilului, nefiind copilul lor. Fata si-a chemat tatal. Ala a venit direct pe scandal fara sa intrebe ce se intampla. Fata si tatal vinovati de scandalurile din parc. Asa tata asa fiica.
13
2
Arata ca un Criminal ala cu cutitu ,bine ar fi sa își facă justiția dreptate
6
0
Fetele făceau tiktok nici mie nu îmi convenea sa ma prindă în cadru ,Delia ia spus frumos iar aia mica a jignit-o cv logic ca sau aprins și iei ! Fata rau de părinți tai ca te lasa afara la acces ora
2
6
Băgați în puscarie pe atacator ala cu cutitu ca merita
5
1
Luis are dreptate și delia
0
8
Rotaru Viorica poate nai văzut bine chioaro sugei p**a la tata fetei sa ii iei p**a in gura sa ii iei tot slobozi în gura Mars în morții mati de sclava
0
8
cata atentie dati la TRANVAIE !!!!
9
0
Trans delia isi face reclama ptr publi24 normal si combinat
8
2
Eu am fost in parc cu fiica mea de 4 ani cand acest.....animal si cu iubita lui au agresat 4 fete in fata la penny....s au dezbracat au tras de 2 dintre fete le adresau jicniri si cuvinte ofensatoare una din fete chiar tipa sa ia mana dupa ea....am vazut cand a venit cineva nu stiu daca tatal dar a vorbit frumos omul si tot el a fost atacat de aceste brute...sunt imagini si pe camerle de luat vederi din fata magazinului penny
12
1
Travel si bulan
9
1
I-a umflat mufa bulanului...
8
1
Delio esti persoana publica pe publi 24 cu 150 nr si 300 ora :))) largule
17
2
Doi poponari nenorociti
21
2

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710