REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cum arată Mara Bănică după ce a făcut proceduri estetice de 3.200 de euro, la Regele Liftingurilor

Cum arată Mara Bănică după ce a făcut proceduri estetice de 3.200 de euro, la Regele Liftingurilor

A.F. 30 aprilie 2024 | 00:00 519

Mara Bănică întâmpină Paștele cu o nouă față! Vedeta a suferit o nouă intervenție, o blefaroplastie inferioară. Cât anume a cheltuit fosta jurnalistă pe procedurile estetice, suferite în ultima vreme?

Cum arata Mara Banica dupa ce a facut proceduri estetice de 3.200 de euro, la Regele LiftingurilorMara Bănică

Mara Bănică (48 de ani) se reface văzând cu ochii după noua intervenție estetică suferită, zilele acestea. Vedeta va avea o față complet nouă până la Paște. A întinerit cu 10 ani, după ce a decis să-și facă un lifting facial. 

Fosta jurnalistă a mărturisit că a cheltuit 3.200 de euro pe intervențiile estetice, scrie click.ro.

Cum arata Mara Banica dupa ce a facut proceduri estetice de 3.200 de euro, la Regele Liftingurilor

Mara Bănică: „Nu am vânătăi, nimic!”

„Am făcut o blefaroplastie inferioară, este ultima etapă a unui lifting. Procedura nu se putea face odată cu liftingul, a trebuit să aștept nu mai puțin de patru luni!

După șase luni, pot să spun că doctorul Ben Balazadeh e un profesionist desăvârșit, nu degeaba i se spune Regele liftingurilor. 

Sunt foarte bine, vineri îmi scoate firele. Nu am vânătăi, nimic! A durat o oră și jumătate intervenția și alte 30 de minute procedura de scoatere a cearcănelor. 

Mi-am ridicat și sprâncenele, Brow lift se cheamă procedura. 3200 de euro m-au costat aceste proceduri la nivelul feței. Sunt foarte mulțumită!” a declarat Mara Bănică.

Mara Bănică mai are câteva intervenții estetice la activ, cea de implanturi mamare, o rinoplastie (n.r. modificarea nasului), fațetele dentare și și-a pus și acid hialuronic în buze.

Cum arata Mara Banica dupa ce a facut proceduri estetice de 3.200 de euro, la Regele Liftingurilor

Mara Bănică este o femeie împlinită pe plan personal. Jurnalista a devenit mamă pentru a doua oară, în februarie 2022, când a adus-o pe lume pe micuța Donca Maria, rodul dragostei dintre ea și noul ei soț. Jurnalista s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, dar niciodată nu a publicat vreo poză cu chipul lui, acesta nedorind să devină persoană publică. Despre soțul Marei Banica se știe că acesta ar conduce o multinațională în Germania, fiind mai mereu plecat. Mara și logodnicul ei s-au cununat religios, pe 15 iunie 2021. 

„Soțul meu acum este în România, de când s-a născut Donca (n.r. – fiica lor). Ei au posibilitatea, în Germania, să-și ia an sabatic, nouă luni de fapt. Încă nu și-a luat, dar a întrerupt jobul. Nu știu când se va întoarce în Germania, eu mi-aș dori să nu se mai întoarcă.

Cum arata Mara Banica dupa ce a facut proceduri estetice de 3.200 de euro, la Regele Liftingurilor

Dar din păcate, deși e țara lui, e dezamăgit. Nu înțelege de ce normalitatea din afară, aici trebuie să fie ocolită. E greu, după 30 de ani de Germania sau orice altă țară civilizată, în care ai făcut ceva, să ajungi într-o companie nemțească, să faci o facultate acolo.

Pe de altă parte, acasă, pentru el, acum suntem noi. Nu știu ce va fi, eu în Germania ce Dumnezeu să fac?! Pot să mă plimb, nu-i atât de departe”, a povestit Mara Bănică, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”

Jurnalista mai are un băiat, Dima, în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si cu operatii si fara tot o tuta a ramas .
1
0
Un putregai
1
0
Iar promovăm no name uri? Toți neica nimeni apar în tot felul de articole neatractive! Cine este duduia? Din moment ce s-a mazilit înseamnă că știa ea de ce, n-a prea fost norocoasă, probabil că avea nănăul până la bărbie și cearcăne mari de la șpritz... Neinteresant!!!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510