REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.2° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
27.2° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cum arată Oana Roman fără pic de machiaj. S-a afișat cu chipul complet natural

Cum arată Oana Roman fără pic de machiaj. S-a afișat cu chipul complet natural

A.F. 10 august 2024 | 00:00 523

Oana Roman, una dintre cele mai vocale și transparente vedete din România, care nu ezită să le răspundă tuturor curiozităților fanilor sau chiar să le dea replică celor care o „supără”, își îmbrăţişează cu drag vârsta şi autenticitatea fără teamă, pe rețelele de socializare.

Cum arata Oana Roman fara pic de machiaj. S-a afisat cu chipul complet naturalOana Roman

Fără filtre de înfrumusețare sau machiaj, vedeta a ales să le arate celor ce o urmăresc cum arată la vârsta de 48 de ani.

Spre surprinderea haterilor din mediul online, Oana Roman se pare că simte bine în pielea ei și fără produse de make-up și nu are nici o problemă să iasă din casă nemachiată. Mai mult decât atât, nu are obsesia cosmeticelor, dar are o rutină zilnică, și dimineața și seara. Vedeta a recunoscut că folosește creme, mai ales SPF.

Cum arata Oana Roman fara pic de machiaj. S-a afisat cu chipul complet natural

„Căci da, eu sunt pe invers”

„Nici un fel de filtre. Nici botox, nici fond de ten măcar. Doar SPF și BB Cream cu pigment. 48 de ani și 5 luni. Dar, nu m-am bronzat niciodată pe față și îmi aplic creme și am rutină zilnică, și dimineața și seara. Am riduri fine la ochi și dacă sunt odihnită, am mici pungi la ochi, căci da, eu sunt pe invers.

Când dorm mai mult, sunt ușor umflată la față. Când sunt mai obosită, am fața impecabilă”, este mesajul publicat de către Oana Roman, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, acolo unde a adăugat și o fotografie în care apare fără machiaj, complet naturală.

Deși de-a timpului a fost acuzată de internauți că exagerează cu editarea imaginilor și cu filtrele, nu este prima dată când Oana Roman le dă peste nas răutăcioșilor și se afișează fără machiaj. De asemenea, fiica lui Petre Roman nu a apelat la nicio intervenţie estetică. Vedeta preferă să rămână la obiceiurile pe care le-a practicat până acum și au ajutat-o să își păstreze tenul, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astept stirea,Oana Roman fara pic de creier .
3
0
Da' de ce se numeste vedeta grohaitoarea? Ce-a facut asa maret ca sa devina star? In afara de un munte de cacutza...
3
0
Bravo Oama !! Tu rsti VEATZA MEA!!
6
0
Arată ca o vacă odârlită din fostele Cap-uri comuniste! m**e cu k*t!
8
0
de cat a slabit basholdina !
7
0
Cui dreaqu ii pasa cum arata umflata asta?!!! Promovata peste tot ca mare vedeta. O atarnatoare g***a si mahalagioaica, facuta "vedeta" de o presa de 2 lei...
9
0
Chiar ne interesa mecla suinei . Alte stiri nu mai aveti ?
9
0
Tot frigider este
9
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016